Informació local

Elena Gadel i Marta Robles emocionen el TMC

Aquest diumenge, 13 de novembre, el Teatre Municipal Cooperativa va acollir una nova sessió, on en aquesta ocasió la música en va ser la protagonista. Barberà rebia així a la cantant i actriu, Elena Gadel,i a la guitarrista i membre del grup Las Migas , Marta Robles.

Ambdues van oferir el concert “Les dones de la meva vida”, una recopilació de peces i temes creats i interpretats per diferents dones al llarg de la història de la música del nostre país, que les protagonistes d’aquest diumenge van fer totalment seves a ritme de flamenc.

Gadel i Robles van aconseguir crear un clima molt íntim amb el públic que va gaudir de cada cançó i que a més, va poder participar en algunes d’elles, fent de la tarda del TMC, una vetllada d’allò més especial.

Peces de dones com Mayte Martín, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Clara Peya, Lola Flores, Maria Arnal o textos d’escriptores com Maria Mercè Marça van ser les protagonistes del repertori que es va poder gaudir la tarda d’aquest diumenge al TMC.

Amb el feminisme com a fil conductor, Gadel i Robles, van aconseguir omplir l’escenari a través de la veu i la guitarra. El públic barbarenc en va quedar encantat i així ho va demostrar amb la seva participació, amb els aplaudiments al final de cada interpretació, en alçar-se i posar-se dempeus al final del concert i al reclamar un nou bis, petició que les dues intèrprets van satisfer amb una nova peça improvisada.

D’aquesta manera, Robles i Gadel finalitzen els concerts d’aquest 2022, amb l’emoció dels aplaudiments amb els quals el TMC les va obsequiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *