Informació local

L’advocada feminista Carla Vall visita Barberà del Vallès

Dijous la Biblioteca Esteve Paluzie va acollir un dels plats forts de les activitats que s’estan duent a terme al voltant del 25N, Dia Internacional Contra la Violència Vers les Dones. Es tracta de la presentació del llibre ‘Trenqueu en cas d’emergència’, que va anar a càrrec de la Carla Vall i Duran, autora de l’obra i advocada penalista, criminòloga, experta en drets humans i en l’abordatge i prevenció de les violències masclistes.

“Penso que en els darrers anys hi ha hagut molt de debat i feia falta que ens dirigíssim directament a les víctimes i al seu entorn per fer arribar aquest missatge d’una manera clara i entenedora perquè pogués ser una eina útil”, va assegurar l’autora a l’espai de ‘La Meitat del Saber’ dins del magazín matinal ‘Bon dia, Barberà!’, on va participar dimarts 8 de novembre.

Recordem, també, que l’artista Paula Bonet va ser l’encarregada de redactar el pròleg del llibre. Precisament, Bonet va viure en primera persona un cas d’assetjament, en el que finalment l’assetjador va ser condemnat, al juliol d’aquest 2022, a un màxim de tres anys i tres mesos d’internament a un centre psiquiàtric per amenaces, assetjament i trencament de les mesures cautelars que no li permetien apropar-se a l’artista. Vall ha aprofitat l’espai per agrair la generositat de Bonet: “És un regal molt generós que m’ha fet la Paula, és molt emocionant”. 

A continuació, podeu escoltar l’entrevista amb l’autora Carla Vall i Duran que va tenir lloc al programa ‘Bon dia, Barberà!’ :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *