Informació local

Dues activitats per commemorar el Dia Internacional de les Ciutats Educadores

Sota el lema ‘La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitat’ té lloc el Dia Internacional de les Ciutats Educadores d’enguany. La intenció d’aquesta edició és, d’una banda, consolidar la campanya ‘Belluguem-nos i fem salut’ i de l’altre donar el tret de sortida al projecte ‘Passaport Edunauta. Per això, s’han programat dues activitats que tindran lloc dimarts 29 i dimecres 30 de novembre.

La primera consisteix en la ‘Ruta guiada de les Dones’, una proposta amb 4 itineraris que permetran fer activitat física i conèixer els racons i la història de Barberà del Vallès. La segona, és ‘l’enlairament del Passaport Edunauta’, un projecte d’ampliació d’oportunitats educatives i d’acreditació dels aprenentatges per a infants de 3 a 12 anys que connecta tota la potència educativa d’un territori.

Així ho han explicat els tres convidats del magazín matinal ‘Bon dia, Barberà!’ d’aquest dimecres, el Daniel González, regidor d’Educació, primera Infància i Família, la Sara Torres, tècnica d’Educació, primera Infància i Família i la Montse Jiménez, orientadora sociolaboral de la Fundació Barberà Promoció i referent del projecte ‘Passaport Edunauta’ a la nostra ciutat.

Torres, ha aprofitat la intervenció per recordar que “Les ciutats educadores són espais en les que s’ha d’enfortir l’accés a l’educació, a la salut, a la feina, a la cultura, a la pràctica de l’esport… de fet és una forma de lluitar contra les desigualtats, perquè si combatem les desigualtats i promovem la cohesió social estarem treballant per una ciutat de pau i d’oportunitat per tothom”

A continuació, podeu escoltar l’entrevista que va tenir lloc al programa ‘Bon dia, Barberà!’ amb el Daniel González, la Sara Torres i la Montse Jiménez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *