Informació local

El ple municipal ja compta amb un regidor no adscrit més

Aquest dimecres, 23 de novembre, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal. Un dels primers punts a tractar va ser la baixa de David Ruiz com a regidor de Ciutadans i el seu pas a la condició de regidor no adscrit.

Ja fa unes setmanes que es va donar a conèixer que Ruiz, regidor de Ciutadans a Barberà del Vallès des dels comicis del 2019, s’unia al partit de recent creació “Valents”. D’aquesta manera, presentava i comunicava la seva baixa tot i que no ha renunciat a l’acta de regidor.

La sessió plenària municipal també va acollir l’aprovació del Protocol de Dol per Feminicidi de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i de l’adhesió al Manifest Institucional Unitari amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la violència envers les dones.

A més se li va donar llum verda a la ratificació de la modificació inicial dels Estatuts del Consorci Besòs Tordera i al calendari fiscal per al 2023.

Entre altres temes, el ple va aprovar un increment en les retribucions del personal municipal per a l’exercici 2022 i una moció presentada pel regidor no adscrit, David Ruiz, en la qual es sol·licitava l’adhesió de Barberà a Ciudades Amigas de las Infancia” d’Unicef.

Podeu escoltar aquests i la resta dels temes tractats al ple municipal del mes de novembre de l’Ajuntament de Barberà del Vallès a continuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *