Informació local

Solidaritat en forma de joguines

www.creurojasabadell.org

Torna una de les campanyes més emblemàtiques i també més reconegudes de Creu Roja Sabadell: la recollida de joguines. Amb aquesta ja són 30 edicions intentant fer un Nadal menys dur a famílies amb infants i que viuen situacions vulnerables.

Enguany, des de l’entitat esperen ajudar a uns 2.000 infants en situació vulnerable de les poblacions de Sabadell, Sant Quirze, Badia i Barberà del Vallès. Per fer-ho esperen recollir unes 6.000 joguines que han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes.

Prop de 2.000 infants es beneficiaran d’aquesta campanya, una xifra que, malauradament, ha crescut en relació amb el  2021: “Potser el gruix d’infants que se sumen a la campanya provenen del conflicte bèl·lic que hi ha a Ucraïna i del context econòmic actual. Jo crec que podem estar una mica per sobre dels infants de l’any passat, que van ser 1852, i aquest any segurament fregarem els 2000.”, així ho ha detallat el Xavi Miralles, responsable de comunicació de Creu Roja Sabadell.

Miralles ha aclarit que les persones que vulguin col·laborar poden entregar les joguines a l’oficina de Creu Roja Sabadell (ubicada al carrer Marquès de Comillas, 99) durant tot l’any, perquè “És una campanya que té molta incidència per Nadal, però és una campanya al final per tot l’any. Intentem que els infants que atenem a les nostres poblacions, també puguin tenir un regalet el dia del seu aniversari. Així que si la gent ens porta regals que no podem oferir per aquesta campanya, les guardarem per la campanya de l’any que ve o per la resta de l’any que aniran a parar també a infants vulnerables”. 

La Creu Roja Sabadell també té habilitada una web on es poden fer donacions que es destinaran a comprar joguines.

A continuació, podeu escoltar l’entrevista que va tenir lloc al programa ‘Bon dia, Barberà!’ amb el Xavi Miralles, responsable de comunicació de l’entitat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *