Ràdio Barberà

El canvi climàtic, protagonista als directes de l’Institut Bitàcola

Novament l’alumnat de 2on d’ESO de l’Institut Bitàcola de Barberà del Vallès ha realitzat dos nous programes en directe aquest dijous, 8 de febrer. De la mateixa manera que el dimarts, 6 de febrer, ho van fer els seus companys i companyes en aquesta ocasió el canvi climàtic també ha estat el tema a tractar.

A través dels diferents gèneres de la ràdio, com la radionovel·la, la radiofórmula, l’informatiu i, fins i tot, l’entrevista, els i les estudiants han mostrat des de diferents vessants els canvis que està patint el planeta terra des de fa dècades.

En grups formats per cinc estudiants, s’han creat 4 emissores, les quals tracten la mateixa temàtica a través d’un gran ventall de continguts. Aquest dijous 8 de febrer ha estat el torn de “Radio B-max” i “Radio Team Radiator”. L’alumnat també ha posat en pràctica els coneixements radiofònics, adquirits a classe i en sessions prèvies que van realitzar als mateixos estudis de l’emissora municipal.

Podeu escoltar i descarregar els dos programes a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *