Ràdio Barberà

Ràdio Barberà celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Aquest dimarts, 13 de febrer, es commemora arreu del món el Dia Mundial de la Ràdio i a Ràdio Barberà ens volem afegir a aquesta celebració.

Concretament aquesta jornada celebra el seu setè aniversari i en aquesta nova edició, la UNESCO convida a totes les emissores de radio i organitzacions de suport a unir-se per enfortir la diversitat, la pau i el desenvolupament a través de la radiodifusió esportiva.

La ràdio continua sent el mitjà més dinàmic, reactiu i atractiu que existeix; s’adapta als canvis del segle XXI i proposa noves formes d’interactuar i participar. El Dia Mundial de la Ràdio ofereix una oportunitat anual per celebrar la ràdio i la seva contribució al debat democràtic a través de la informació i la interacció amb l’audiència.

A proposta d’Espanya, la Conferència General de la UNESCO va proclamar aquesta data l’any 2011 amb l’objectiu d’elevar el coneixement entre el públic i els mitjans de comunicació sobre la importància de la ràdio; encoratjar als dirigents per establir i donar accés a la informació a través de la ràdio; així com millorar i promoure la creació de xarxes i la cooperació internacional entre els organismes de radiodifusió.

A Ràdio Barberà hem volgut tractar aquesta celebració amb humor i per aquest motiu hem mostrat la vessant més humana del nostre mitjà de comunicació. Escolteu com han commemorat aquesta data al “De ben a prop” del 13 de febrer.

 

A més, el dilluns, 12 de febrer, els companys del “De ben a prop” van poder parlar amb el catedràtic en Comunicació Audiovisual, Armand Balsebre, ponent de la xerrada “Ràdio, radiofonistes i societat. Una història compartida” impartida dins el cicle de l’Aula d’Extensió Universitària, el qual va fer un repàs a l’evolució de la ràdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *