Serveis informatius

Resultats esportius / 17 i 18 de febrer

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 17 i 18 de febrer de 2018.

 

 

 

 

Futbol

ESCOLA DE FUTBOL BARBERÀ ANDALUCIA 0 – LA ROMÀNICA CF 3

Contundent victòria de La Romànica en el derby disputat a l’Antoni Serra i Pujol. Tot i quedar-se amb inferioritat numèrica abans de la mitja hora de partit, La Romànica va estar molt més encertada i millor col·locada sobre el terreny de joc. El 0-1 en el minut 11; el 0-2 just abans del descans i ja amb un jugador menys; i el 0-3 definitiu al minut 79. El capità, Daniel Domínguez, va ser autor de dos gols i és el màxim golejador del grup amb 21 gols.

Setena victòria consecutiva que li permet quedar ara empatada en la segona posició del grup 6 de 3ª Catalana, posició de promoció d’ascens a 2ª Catalana.

Amb la derrota, l’Escola de Futbol Barberà Andalucia baixa a la vuitena posició, a set punts de la promoció.


Bàsquet

El Masnou 75 – BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 65

Derrota davant el líder del grup C-A de la lliga nacional EBA. Al descans encara es mantenia en la lluita per la victòria (34-32), però un fluix tercer quart en atac i un fluix quart període en defensa han condemnat a una nova derrota. Es manté en la penúltima posició, amb una victòria d’avantatge respecte el descens directe, però a una victòria d’evitar la promoció de permanència.


Voleibol

CV BARBERÀ ‘A’ 1 Sant Martí 3

Nova derrota que continua deixant l’equip en la penúltima posició del grup B de la 1ª Nacional, ara amb només d’avantatge respecte el cuer, el Manresa, que serà el proper rival dels barberencs amb la única plaça de descens directe en joc.

En les lluites per l’ascens a les categories territorials, treballada i ajustada victòria de l’A femení a Arenys (de 2ª a 1ª Catalana) i ajustada derrota del B femení a Manresa (de 3ª a 2ª Catalana).


Handbol

Sant Cugat ‘C’ 26 – HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 32

Nova victòria per consolidar el liderat del grup A de 2ª Catalana i mantenir el tres punts de diferència amb el segon classificat. El partit a Sant Cugat no va ser el més brillant de la temporada però l’estat d’ànim positiu permet anar sumant victòries camí de l’ascens directe a 1ª Catalana.


Hoquei patints

UEH BARBERÀ 6 – Martinenc ‘A’ 5

Cop d’autoritat de l’equip masculí d’hoquei patins en derrotar al segon classificat i ampliar les diferències en el liderat del grup A de 2ª Catalana. Són ja 13 jornades seguides sense perdre, amb set punts d’avantatge respecte la segona plaça i l’ascens directe es veu una mica més a prop.


Escacs

CE BARBERÀ ‘A’ 6’5 – Sant Andreu 3’5

El Club Escacs recupera el liderat en solitari del grup 2 de la Divisió d’Honor de la Lliga Catalana en guanyar a qui era colíder. Amb una única derrota en les deu partides, i tot i que el primer taulell continua sense guanyar, els barberencs ja tenen assegurada la seva presència en la lluita pel títol de lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.