Serveis informatius

Resultats esportius / 17 i 18 de febrer

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 17 i 18 de febrer de 2018.

 

 

 

 

Futbol

ESCOLA DE FUTBOL BARBERÀ ANDALUCIA 0 – LA ROMÀNICA CF 3

Contundent victòria de La Romànica en el derby disputat a l’Antoni Serra i Pujol. Tot i quedar-se amb inferioritat numèrica abans de la mitja hora de partit, La Romànica va estar molt més encertada i millor col·locada sobre el terreny de joc. El 0-1 en el minut 11; el 0-2 just abans del descans i ja amb un jugador menys; i el 0-3 definitiu al minut 79. El capità, Daniel Domínguez, va ser autor de dos gols i és el màxim golejador del grup amb 21 gols.

Setena victòria consecutiva que li permet quedar ara empatada en la segona posició del grup 6 de 3ª Catalana, posició de promoció d’ascens a 2ª Catalana.

Amb la derrota, l’Escola de Futbol Barberà Andalucia baixa a la vuitena posició, a set punts de la promoció.


Bàsquet

El Masnou 75 – BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 65

Derrota davant el líder del grup C-A de la lliga nacional EBA. Al descans encara es mantenia en la lluita per la victòria (34-32), però un fluix tercer quart en atac i un fluix quart període en defensa han condemnat a una nova derrota. Es manté en la penúltima posició, amb una victòria d’avantatge respecte el descens directe, però a una victòria d’evitar la promoció de permanència.


Voleibol

CV BARBERÀ ‘A’ 1 Sant Martí 3

Nova derrota que continua deixant l’equip en la penúltima posició del grup B de la 1ª Nacional, ara amb només d’avantatge respecte el cuer, el Manresa, que serà el proper rival dels barberencs amb la única plaça de descens directe en joc.

En les lluites per l’ascens a les categories territorials, treballada i ajustada victòria de l’A femení a Arenys (de 2ª a 1ª Catalana) i ajustada derrota del B femení a Manresa (de 3ª a 2ª Catalana).


Handbol

Sant Cugat ‘C’ 26 – HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 32

Nova victòria per consolidar el liderat del grup A de 2ª Catalana i mantenir el tres punts de diferència amb el segon classificat. El partit a Sant Cugat no va ser el més brillant de la temporada però l’estat d’ànim positiu permet anar sumant victòries camí de l’ascens directe a 1ª Catalana.


Hoquei patints

UEH BARBERÀ 6 – Martinenc ‘A’ 5

Cop d’autoritat de l’equip masculí d’hoquei patins en derrotar al segon classificat i ampliar les diferències en el liderat del grup A de 2ª Catalana. Són ja 13 jornades seguides sense perdre, amb set punts d’avantatge respecte la segona plaça i l’ascens directe es veu una mica més a prop.


Escacs

CE BARBERÀ ‘A’ 6’5 – Sant Andreu 3’5

El Club Escacs recupera el liderat en solitari del grup 2 de la Divisió d’Honor de la Lliga Catalana en guanyar a qui era colíder. Amb una única derrota en les deu partides, i tot i que el primer taulell continua sense guanyar, els barberencs ja tenen assegurada la seva presència en la lluita pel títol de lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *