Serveis informatius

Resultats esportius / 24 i 25 de febrer

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 24 i 25 de febrer de 2018.

 

 

 

 

Bàsquet

BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 76 – Mataró 67

Important victòria del Barberà Team Values que es manté en la lluita per la permanència a la lliga nacional EBA. Els barberencs es mantenen en la penúltima posició del grup C-A però amb dues victòries d’avantatge respecte la única plaça de descens i estan empatats amb el primer equip que assoleix la permanència directa


Voleibol

Manresa 3 – CV BARBERÀ ‘A’ 0

Preocupant derrota a la pista del cuer del grup B de la 1ª Nacional que deixa de ser-ho en detriment d’un Barberà al qual li queden quatre jornades (dues d’elles contra els dos primers classificats) per intentar evitar la única plaça de descens.

En les lluites per l’ascens a les categories territorials, tercera victòria seguida (3-1 davant el Gavà ‘B’) del primer equip femení en la lluita per pujar a 1ª Catalana. Derrotes dels filials de 1ª catalana masculina i 3ª Catalana femenina.


Handbol

HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 31 – Sant Martí Adrianenc ‘C’ 31

Un punt sumat en un partit amb una total i descarada actuació arbitral en contra dels interessos barberencs. Malgrat tot, el punt permet continuar en el liderat ara amb dos punts de diferència respecte el segon classificat.


Hoquei patins

UEH BARBERÀ (masc) 4 – Martinenc ‘B’ 3

14ª jornada seguida sense perdre pel líder del grup A de la 2ª Catalana. En aquesta ocasió amb més patiments dels previstos davant un equip de la zona baixa de la classificació.

UEH BARBERÀ (fem) 2 – Lloret 5

Nova derrota del primer equip femení en la Nacional Catalana. Les barberenques només han sumat un punt en cinc jornades i esperen la seva opció de lluitar per la permanència a la màxima categoria catalana.


Futbol

LA ROMÀNICA CF 2 EF Planadeu 1

Vuitena victòria consecutiva per continuar en la tercera posició del grup 6 de 3ª Catalana amb els mateixos punts que el segon classificat que disputaria la promoció d’ascens a 2ª Catalana.

Llorençà 5 ESCOLA DE FUTBOL BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 1

Derrota sense pal·liatius i segona derrota consecutiva que fa baixar a l’Escola a la desena posició del grup 6 de 3ª Catalana a deu punts de la promoció.


Futbol americà

BARBERÀ ROOKIES (fem) 18 – Reds Terrassa 6

ercera victòria en tres partits a la Lliga Nacional de Futbol Americà davant un rival que ha evidenciat molts progressos i que es planteja com a alternativa al domini abassegador de les barberenques.

Falcons/Senglars Salt 15 – BARBERÀ ROOKIES (masc) 27

Tercera victòria en sis partits i a falta d’una jornada per acabar la primera fase de la Lliga Catalana permet mantenir opcions de continuar lluitant pel títol.


Escacs

Catalunya 4 – CE BARBERÀ ‘A’ 6

Cinquena victòria en sis jornades per refermar el liderat del grup 2 de la primera fase de la Divisió d’Honor. Tots els esforços estan encaminats a la segona fase on estarà en joc la lluita pel títol de la màxima categoria.


Atletisme

El barberenc Simón Lázaro, defensant la samarreta de la Joventut Atlètica Sabadell, ha guanyat la medalla de bronze en els 400 metres del Campionat de Catalunya sub20 en pista coberta celebrat a Sabadell. El temps de 51”35 de la final és la seva millor marca personal.

El barberenc Daniel Martínez ha participat amb l’Agrupació Atlètica Catalunya, amb qui la Unió Atlètica Barberà té un conveni d’afiliació, al Campionat d’Espanya de Cros per Clubs celebrat a Gijón i on va acabar en la 43ª posició de la categoria sub16 del total de 274 atletes que van acabar la prova.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.