Serveis informatius

Resultats esportius / 3 i 4 de març

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 3 i 4 de març de 2018.

 

 

 

 

Bàsquet

Menorca 82 – BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 64

Clara derrota a Menorca davant un equip en ratxa (sis victòries seguides) i que és el segon classificat del grup C-A de la lliga nacional EBA. El Barberà Team Values s manté en la penúltima posició amb les mateixes victòries que el primer equip que assoleix la permanència, el Tortosa, i que serà el proper rival.


Voleibol

CV BARBERÀ ‘A’ 0 – Sándor 3

Tot i la lluita en el primer i tercer sets, derrota sense poder guanyar cap set. Es manté en la última posició del grup B de la 1ª nacional i a tres jornades pel final de la lliga regular segueix sense dependre d’ell mateix per evitar el descens.

En les competicions territorials destaca el quart triomf seguit del primer equip femení (3 a 1 davant L’Hospitalet) que continua lluitant per l’ascens a 1ª Catalana. I clares derrotes dels filials masculí i femení en les seves lliguetes pel títol de 1ª i 3ª Catalana, respectivament.


Handbol

Sant Quirze ‘B’ 30 – HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 29

Segona jornada seguida sense guanyar perdent tota l’avantatge que tenia al capdavant del grup A de la 2ª Catalana. Els barberencs continuen líders però gràcies al goal average particular amb el Sant Esteve Sesrovires ‘B’ que passa a tenir els mateixos punts que el Barberà.


Hoquei patins

Jesús, Maria i Josep 4 – UEH BARBERÀ (masc) 8

Nova victòria per ampliar diferències al capdavant del grup A de la 2ª Catalana aprofitant la jornada de descans del segon classificat. Són ja 15 les jornades seguides sense perdre.

Manlleu 4 – UEH BARBERÀ (fem) 0

Sense gaires opcions a la pista del líder del grup 2 de la segona fase de la Nacional Catalana. Queden dues jornades per acabar aquesta lligueta i començar a pensar en la lluita per la permanència a la màxima categoria.


Futbol

Cerdanyola 1 – LA ROMÀNICA CF 1

Es trenca la ratxa de vuit victòries consecutives, però es manté la imbatibilitat de les darreres nou jornades. Es queda en la tercera posició del grup 6 de 3ª Catalana a dos punts de la promoció d’ascens.

ESCOLA DE FUTBOL BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 0 – Pajaril 1

Tercera derrota seguida, en aquesta ocasió davant el penúltim classificat del grup 6 de 3ª Catalana. Baixa a la onzena posició però la permanència no perilla


Futbol americà

Búfals Barcelona 12 – BARBERÀ ROOKIES CLUB DE FUTBOL AMERICÀ (fem) 25

Quarta victòria seguida a la Lliga Nacional per consolidar el liderat un cop acabada la primera volta de la lliga regular.


Escacs

CLUB ESCACS BARBERÀ ‘A’ 5’5 – Sant Cugat 4’5

Última jornada de la primera fase de la Divisió d’Honor sumant la sisena victòria en set jornades. Es passa com a líders del grup a la segona fase on es jugarà contra Colón de Sabadell, Escola d’Escacs Barcelona, Tres Peons de Barcelona i Figueres en la lluita pel títol de la màxima categoria.


Atletisme

Jordi Salinero (Unió Atlètica Barberà) ha finalitzat en la vuitena posició de la prova de l’heptatló del Campionat d’Espanya sub 20 celebrat a Ourense amb una marca de 4323 punts.

El també barberenc Daniel Martínez (Unió Atlètica Barberà) ha format part de la selecció catalana que s’ha proclamat campiona d’Espanya de Camp a Través per autonomies en la categoria sub 16 en la prova que s’ha disputat a San Pedro del Pinatar (Múrcia). El barberenc ha finalitzat en la posició número 59.

I Joan Gea (Unió Atlètica Barberà) ha guanyat la medalla de bronze en el triple salt del Campionat de Catalunya sub 18 en pista coberta.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.