Informació local

L’Ajuntament de Barberà s’afegeix a la celebració del 8 de Març

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, en commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, ha realitzat avui 7 de març a les 12h a la plaça de la Vila l’acte de lectura de Manifest Institucional, elaborat per la Diputació de Barcelona i al que el consistori barberenc es va adherir aprovant-lo en sessió plenària el passat 28 de febrer.

En el manifest es reconeix que els drets de les dones són un element estructural en tota política pública que persegueixi un món més cohesionat i inclusiu.

Rere una introducció realitzada per la regidora del programa de Col·lectius Socials, Mireia Sánchez Pi, ha estat l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, l’encarregada de dur a terme la lectura del manifest institucional.

Podeu escoltar l’acte íntegre aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *