Serveis informatius

Resultats esportius / 10 – 11 de març

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 10 i 11 de març de 2018.

 

 

 

 

Bàsquet

BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 78 – Tortosa 54

Important i necessària victòria davant un rival directe per sortir de les places de promoció de permanència a la lliga nacional EBA. Els barberencs continuen depenent d’ells mateixos per continuar una temporada més a la primera categoria nacional.


Voleibol

CV BARBERÀ ‘A’ 1 – Muro 3

Tot i guanyar el primer set en un parcial molt ampli (30-28) els barberencs es van acabar veient superats per l’equip mallorquí, candidat a l’ascens. El CV Barberà està contra les cordes i continua sense dependre d’ell mateix per assegurar la permanència a la 1ª Nacional: necessita guanyar els dos partits que queden i que El Prat no puntuï en cap dels seus dos últims partits.

En les competicions territorials, cinquena victòria consecutiva del primer equip femení (1 a 3 davant el Barça Grana) que el col·loca en la tercera posició del grup en places d’ascens directe a 1ª Catalana.


Handbol

HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 29 – Cerdanyola 26

Després de dues jornades sense guanyar, nou triomf per mantenir el liderat del grup A de 2ª Catalana tot i que empatat a punts amb el segon classificat, el Sant Esteve Sesrovires ‘B’, que manté el pols amb els barberencs per la plaça d’ascens directe a 1ª Catalana. Queden cinc jornades pel final de la lliga regular.


Hoquei patins

UEH BARBERÀ (masc) 9 – Horta 2

La 16ª jornada seguida sense perdre ha permès ampliar les distàncies al capdavant del grup A de la 2ª Catalana. A la clara victòria davant els barcelonins cal afegir la derrota d’un dels perseguidors. L’ascens directe a 1ª Catalana està cada vegada més a prop.

UEH BARBERÀ (fem) 4 – Noia 2

Victòria en clau de futur immediat amb la vista posada en la fase decisiva de la temporada on es jugaran les places de permanència a la Nacional Catalana, amb el rival d’aquesta setmana, el Noia, com un altre dels equips implicats.


Futbol

LA ROMÀNICA CF 4 – Júnior B 1

Deu jornades ja seguides sense perdre (9 victòries i 1 empat) per continuar a l’estela de la promoció i de l’ascens directe, tenint en compte que el líder ha perdut aquesta setmana contra el segon classificat.

Pueblo Nuevo 1 – ESCOLA DE FUTBOL BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 0

Quarta derrota seguida, segona consecutiva per la mínima i davant un equip de la zona de descens. Pitjor ratxa de la temporada tot i que la zona de perill està, encara, molt lluny.


Escacs

Figueres 0’5 – CLUB ESCACS BARBERÀ ‘A’ 9’5

Contundent triomf en la primera jornada de la fase decisiva pel títol de lliga de la Divisió d’Honor. Els barberencs són segons en la classificació, a un punt del líder, el Colón de Sabadell, amb qui encara s’ha de jugar en aquesta última part de la temporada.


Atletisme

Gran cap de setmana per la Unió Atlètica Barberà. Un dels punts destacats ha estat la brillant sisena posició assolida per l’equip Màster en el Campionat d’Espanya de Camp a Través per clubs que s’ha disputat a Candeleda (Àvila). Els barberencs van totalitzar 74 punts gràcies als punts sumats per Daniel Rueda (19è de la classificació general), Albert Fernández (26è) i Jaume Domingo (29è). Però l’equip també va estar format per David Gallego (30è), Albert Reixach (54è) i Víctor Manuel Abad (60è).

I també han brillat els més joves en sengles Campionats de Catalunya en pista coberta celebrats a Sabadell. En el de categoria sub16, Laura Pou s’ha proclamat campiona de Catalunya de 300 metres, Estela Garrido ha guanyat la medalla de plata en els 60 metres llisos, Daniel Martínez també ha estat plata als 600 metres, mentre Marcos Barea ha pujat al podi per penjar-se la medalla de bronze dels 60 metres tanques. També cal destacar la cinquena posició del mateix Marcos Barea al triple salt i la setena i vuitena posició (finalista i puntuant pel club) d’Elena González en triple salt i llargada, respectivament. En el conjunt del campionat, la UA Barberà ha ocupat la novena posició (d’un total de 52 clubs) de la classificació per punts. A falta de confirmació oficial, tant Pou, com Garrido i Martínez participaran aquest proper cap de setmana la Campionat d’Espanya sub16 que es disputarà a la pista coberta de Sabadell.

En el Campionat de Catalunya de la categoria sub14, Adrián Gómez ha fet doblet en penjar-se la medalla de plata en els 600 metres i la de bronze en el salt de llargada. El mateix Gómez, juntament amb els seus companys Mohamed Chenniro, Héctor Gómez i Hugo Pérez han aconseguit la medalla de bronze en el relleu 4×200. També va estar present en aquest Campionat la Sara Miravitlles que va finalitzar en la onzena posició dels 2000 metres marxa. Per clubs, la UA Barberà va finalitzar en la dotzena posició d’un total de 53 equips amb puntuació.


 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.