Serveis informatius

Resultats esportius / 17 – 18 de març

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 17 i 18 de març de 2018.

 

 

 

 

Bàsquet

Bàsquet Girona 63 – BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 62

Derrota al darrer segon a la pista del tercer classificat del grup C-A de la lliga nacional EBA. En un partit molt igualat, una pèrdua de pilota als darrers segons i una cistella dels rivals a menys de tres segons per acabar va impedir sumar la victòria. Els barberencs continuen fora de les places de promoció de permanència.


Voleibol

Encamp 3 CV – BARBERÀ ‘A’ 0

Derrota que certifica el descens de la 1ª Nacional. A una jornada per acabar la lliga regular del grup B ja és impossible eixugar les diferències amb el penúltim classificat.

Millors notícies pel primer equip femení del CV Barberà que ha sumat la sisena victòria consecutiva (en aquesta ocasió 3-2 davant l’Arenys) i es manté en places d’ascens a 1ª Catalana.


Handbol

Sant Fost 22 – HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 24

Victòria a la pista on fins ara ningú havia guanyat aquesta temporada. Es manté en el liderat del grup A de la 2ª Catalana, amb els mateixos punts que el segon classificat. En les quatre jornades que queden pel final de la lliga regular el calendari és molt més favorable als barberencs que han de jugar contra els tres últims classificats, i ja descendits, del grup


Hoquei patins

UEH BARBERÀ (masc) (jornada de descans)

Primera de les dues jornades de descans que ha de fer l’equip però es manté ferm en el liderat del grup A de la 2ª Catalana ara amb vuit punts d’avantatge respecte el segon classificat.

Vilassar 1 – UEH BARBERÀ (fem) 2

Segona victòria consecutiva en el tram final de la segona fase de la Nacional Catalana. A partir d’ara cal lluitar per la permanència a la màxima categoria catalana davant Vilassar, Noia i Horta, equips als quals ja s’han guanyat al llarg de la temporada.


Futbol

Tibidabo 2 – LA ROMÀNICA CF 0

Es trenca la ratxa de deu jornades sense perdre. La Romànica, no obstant, es manté en la tercera posició del grup 6 de la 3ª Catalana ara a cinc punts de la promoció d’ascens i a vuit de l’ascens directe.

ESCOLA DE FUTBOL BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 2 – San Lorenzo 3

Cinquena derrota consecutiva en un partit on els barberencs van tenir contra les cordes al líder del grup 6 de la 3ª Catalana. En els últims minuts els egarencs van capgirar el marcador que era favorable a l’Escola que baixa a la dotzena posició de la classificació.


Futbol Americà

BARBERÀ ROOKIES CFA (masc) 40 – Uroloki Barcelona 26

Victòria que classifica als barberencs per les semifinals de la Lliga Catalana de futbol americà en acabar en la tercera posició de la primera fase. Rookies jugarà ara contra els Bocs d’Argentona, segons classificats de la lliga regular, el proper 8 d’abril per un lloc a la final de la competició.


Atletisme

Continuen els bons resultats de la Unió Atlètica Barberà. En l’últim Campionat d’Espanya en pista coberta de la temporada, el de la categoria sub16 celebrat a Sabadell, el barberenc Daniel Martínez s’ha penjat la medalla de bronze en la prova dels 600 metres evidenciant el gran moment de forma que ha mostrat al llarg de tota la temporada hivernal. A més, la cursa de Sabadell ha estat la més ràpida de la temporada i una de les més ràpides de tots els temps, i amb la marca assolida (1’24”53) Daniel Martínez es col·loca en la tercera posició del rànquing espanyol de l’any i entra al Top 10 espanyol de tots els temps, insistim, dins de la categoria sub16.

Al mateix Campionat d’Espanya de Sabadell van estar presents Marcos Barea (eliminat a la primera ronda dels 60 metres tanques i 16è a la final directa de triple salt), Estela Garrido (classificada per les semifinals dels 60 metres llisos on va quedar eliminada en quedar setena de la seva sèrie) i Laura Pou (eliminada en semifinals dels 300 metres tot i ser segona en la seva sèrie ja que el sistema de competició era molt exigent).

 

 


 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.