Serveis informatius

Resultats esportius / 24 – 25 de març

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 24 i 25 de març de 2018.

 

 

 

 

Bàsquet

BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 89 – Arenys 87

Important victòria per continuar fora de les posicions de promoció de permanència a la Lliga Nacional EBA. Partit amb moltes alternatives decidit, com la setmana anterior a Girona, als darrers segons. En aquesta ocasió a favor dels barberencs. Queden quatre jornades pel final de la lliga regular amb tres partits fora de casa i un a casa, contra un dels tres cuers.


Voleibol

CV BARBERÀ ‘A’ (masc) 3 – Aula 2

Victòria en la darrera jornada del grup B de la 1ª Nacional en un partit intranscendent amb els barberencs ja descendits des de la setmana passada. Partit amb clar domini local al principi, amb remuntada barcelonina fins arribar al cinquè set on el CV Barberà va ser molt superior.

Gavà ‘B’ 0 – CV BARBERÀ ‘A’ (fem) 3

Setena victòria consecutiva que manté a les barberenques en la tercera posició del grup en la lluita per l’ascens a 1ª Catalana. Pugen quatre equips i es tenen set punts d’avantatge respecte el cinquè classificat quan queden sis jornades pel final de la lligueta.


Handbol

HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 42 – Polinyà 28

Nova victòria per mantenir-se en el liderat i continuar depenent de sí mateix per pujar a 1ª Catalana. Sense donar opció a la sorpresa davant un equip ja descendit se sumen dos punts més i a falta de tres jornades es manté la primera posició amb un Sant Esteve Sesrovires ‘B’ que tampoc falla i està empatat amb els barberencs en la primera posició.


Hoquei patins

Sentmenat 5 – UEH BARBERÀ (masc) 7

Victòria a la pista del segon classificat que deixa als barberencs a les portes de l’ascens directe a 1ª Catalana. Queden set jornades (sis partits per la UEH) per acabar la lliga regular i són onze punts d’avantatge respecte els perseguidors.

UEH BARBERÀ (fem)

Sense jugar aquesta setmana a l’espera de conèixer el primer rival en les eliminatòries de permanència a la Nacional Catalana. Serà l’Sferic de Terrassa, al millor de tres partits, a partir del 8 d’abril. El guanyador s’assegurarà la permanència; el perdedor encara tindrà una altra oportunitat de mantenir-se a la categoria


Futbol

Llorençà 2 – LA ROMÀNICA CF 3

Desena victòria en les últimes dotze jornades que, a més, permet retallar distàncies amb els primers classificats que han perdut els seus partits. Victòria amb remuntada amb dos gols (un de penal) als darrers minuts. Ara els barberencs se situen a dos punts de la promoció i a cinc de l’ascens directe.

Badia 3 – ESCOLA DE FUTBOL BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 1

Sisena derrota consecutiva on els barberencs no van saber aprofitar el matiner gol a favor en el minut 2. Es manté la dotzena posició del grup 6 de la 3ª Catalana amb nou punts de diferència respecte les places de descens..


Futbol Americà

Pioners L’Hospitalet 12 – BARBERÀ ROOKIES CFA (fem) 33

Cinquena victòria en cinc jornades a la Lliga Nacional de futbol americà. De menys a més en el partit, les barberenques van acabar imposant la lògica davant un dels equips que podria ser el rival en la final de la competició.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.