Serveis informatius

Resultats esportius / 7- 8 d’abril

 

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 7 i 8 d’abril de 2018.

 

 

 

 

Bàsquet

Sant Adrià 76 – BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 83

Pas important cap a la permanència a la lliga nacional EBA. Quarta victòria en els últims sis partits que deixa als barberencs a una victòria de certificar matemàticament la permanència a la categoria. Si guanya el proper partit a la pista del Sant Josep (com el Sant Adrià sense opcions de pujar i molt lluny del descens), ja estarà fet.


Handbol

Manyanet ‘B’ 23 – HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 34

Sense sorpreses a la pista del cuer per sumar un nou triomf que continua deixant als barberencs depenent d’ells mateixos per pujar a 1ª Catalana. La primera oportunitat matemàtica serà aquest proper dissabte 14 d’abril: si el Sant Esteve Sesrovires ‘B’ perd el seu partit (davant el Cerdanyola que es juga entrar a les eliminatòries d’ascens), el Barberà pujarà si poques hores després guanya el seu partit (a l’Elisa Badia davant un Gavà ‘B’ ja descendit).


Hoquei patins

UEH BARBERÀ (masc) 5 – Santa Perpètua 2

18ª jornada seguida sense perdre (16 victòries i 2 empats) per quedar-se a les portes de l’ascens a 1ª Catalana. A la propera jornada encara no serà possible perquè els barberencs descansaran, però a la següent, a jugar a Maria Reverter el cap de setmana del 28-29 d’abril, si es guanya al Cornellà a Maria Reverter ja es podria certificar l’ascens matemàtic.

Sferic 9 – UEH BARBERÀ (fem) 1

Clara derrota en el primer partit de la primera eliminatòria de permanència a la Nacional Catalana. El primer equip que guanyi dos partits d’aquest enfrontament assolirà la permanència; el perdedor passarà a una nova eliminatòria per determinar les places del 13è al 16è lloc que acabaran decidint els equips que baixin de categoria.


Futbol

LA ROMÀNICA CF 8 – Pajaril 2

Onze victòries, un empat i una derrota en les últimes tretze jornades disputades. Brillant estadística per consolidar les opcions de lluitar per l’ascens a 2ª Catalana. A més, aprofitant la segona derrota consecutiva de qui era líder, els barberencs es queden en la tercera posició però a només dos punts de la segona posició (promoció d’ascens) i de la primera posició (ascens directe). Queden set partits per acabar la lliga regular.

ESCOLA DE FUTBOL BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 4 – Castellbisbal 3

Es trenca la ratxa de sis derrotes consecutives. Es manté en la dotzena posició del grup 6 de la 3ª Catalana amb un confortable coixií de punts respecte les places de descens.


Futbol Americà

Bocs Argentona 13 – BARBERÀ ROOKIES CFA (masc) 20

Brillant victòria per classificar-se per la gran final de la Lliga Catalana de futbol americà. En una semifinal a partit únic i a camp contrari, els barberencs han derrotat als actuals campions de la competició gràcies a un gran treball, sobretot, defensiu. La gran final serà contra els Reds de Terrassa, en principi, el dissabte 21 d’abril.


Escacs

Escola Escacs Barcelona 6 – CE BARBERÀ ‘A’ 4

Derrota en la tercera ronda de la fase final que deixa sense opcions d’optar al títol de lliga. Els barberencs necessitaven guanyar a Barcelona per arribar a l’última jornada amb opcions de disputar-li al Colón de Sabadell, el líder, el títol. Però en unes partides molt ajustades la balança es va acabar decantant per l’equip barceloní. El CE Barberà acabarà, molt probablement, en una destacable i meritòria tercera posició final.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.