De ben a prop

L’experiència del COB de la Fundació Barberà Promoció a Ràdio Barberà

Aquest dijous, 19 d’abril, membres de la Fundació Barberà Promoció han visitat Ràdio Barberà per a donar a conèixer, en aquesta ocasió, el projecte COB- Coneixement Ocupacions Barberà del Vallès que es va realitzar aquest mes de març del 2018.

En aquestes jornades, experts en diversos camps orienten, informen i apropen diferents professions que poden ser d’interès per al jovent que té la intenció de continuar els estudis post obligatoris.

En concret, l’alumnat té l’oportunitat de conèixer de més a prop especialitats com activitats físiques esportives, activitats agràries, creació d’empreses, hoteleria i turisme, imatge personal, química, serveis de protecció i seguretat, sanitat i serveis socioculturals.

Amb aquestes tres jornades d’assessorament formatiu i professional es garanteix l’accés a tot tipus d’informació relacionada amb la formació post obligatòria a través de diverses xerrades i activitats.

Concretament, els estudis de Ràdio Barberà han rebut la visita del tècnic de la Fundació Barberà Promoció, Héctor Pérez i l’alumnat del PFI d’Auxiliar de Vivers i Jardins, Noelia Castaño, Patrick Duran i Pedro Aljama.

Podeu escoltar la tertúlia íntegre aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *