Serveis informatius

Resultats esportius / 21- 22 d’abril

 

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 21 i 22 d’abril de 2018.

 

 

 

 

Handbol

Sant Joan Despí ‘B’ 18 – HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 21

Victòria i ascens a 1ª Catalana. Sense marge d’error (perquè el colíder Sant Esteve Sesrovires ‘B’ havia guanyat el seu últim partit), els barberencs es van sobreposar als nervis del moment i van controlar el marcador des de bon començament. Cinc temporades després es torna a la 1ª Catalana i ara només queda lluitar pel títol de campió de 2ª Catalana contra l’Igualada, el campió de l’altre grup.


Bàsquet

BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 71 – Roser 77

Després d’assolir la permanència a la lliga nacional EBA, derrota davant un dels cuers que lluita per evitar el descens directe i aspira a jugar la promoció de permanència. Queda una única jornada per jugar i els barberencs acabaran, passi el que passi, a la desena posició.


Hoquei patins

UEH BARBERÀ (masc) 4 – Cornellà 6

L’ascens a 1ª Catalana haurà d’esperar una setmana. La derrota davant el segon classificat (la primera després de 18 jornades sense fer-ho) no permet celebrar encarar el títol de campió del grup A de la 2ª Catalana. Caldrà guanyar a la pista del Sant Cugat en la propera jornada per assegurar-ho tot i que encara queden tres jornades per acabar la lliga regular.

Sferic Terrassa 9 – UEH BARBERÀ (fem) 0

Sense opcions en el tercer i definitiu partit de l’eliminatòria de quarts de final del play-off de descens de la Nacional Catalana. Ara les barberenques hauran de jugar contra l’horta, l’equip amb pitjors estadístiques de la temporada, per continuar aspirant a la permanència.


Voleibol

L’Ametlla 3 – CV BARBERÀ ‘A’ (fem) 2

Derrota per la mínima a la pista del colíder. A quatre jornades pel final de la lligueta pel títol de 2ª Catalana i l’ascens a 1ª hi ha cinc punts de diferència respecte el cinquè classificat. Per tant, encara queden, com a mínim, dos partits per assegurar-se l’ascens.


Futbol

LA ROMÀNICA CF 2 – San Lorenzo 2

Empat davant un dels líders del grup 6 de la 3ª Catalana. Es manté la bona ratxa de partits sense perdre però ara ja no es depèn dels propis resultats per jugar la promoció d’ascens o per pujar de manera directa. Queden cinc jornades pel final de la lliga regular i els barberencs són tercers a dos punts de les dues primeres posicions.

EF BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 0 – Juventud 25 de Septiembre 2

Derrota davant un dels candidats a la promoció i l’ascens. Es manté la dotzena posició sense perill aparent per les places de descens.


Futbol Americà

Reds Terrassa 19 – BARBERÀ ROOKIES CFA (masc) 8

Derrota en la final de la Lliga Catalana de futbol americà en un partit marcat pel treball de les defenses dels dos equips. Bones prestacions de l’equip barberenc en el retorn a un històrica competició que celebrava la seva edició número 30.

Reds Terrassa 12 – BARBERÀ ROOKIES CFA (fem) 43

Setena victòria en la fase regular de la Lliga Nacional femenina de futbol americà consolidant el liderat i esperant a saber quin serà el rival per la gran final. Aquesta segona plaça de finalista se la disputaran Búfals de Barcelona, Pioners de L’Hospitalet i Reds de Terrassa.


Atletisme

La Unió Atlètica Barberà ha disputat la segona jornada classificatòria del Campionat de Catalunya de Clubs. En la suma de punts d’aquesta jornada disputada a Sabadell els i les atletes locals van repetir la sisena posició de la primera jornada. En aquesta ocasió cal destacar la tercera posició de Jordi Salinero en el salt de llargada (amb 821 punts) mentre que en la categoria femenina la màxima puntuació de la jornada la va assolir Laura Pou en els 200 metres amb 846 punts. La UA Barberà disputarà el 6 de maig la final D del Campionat que establirà la classificació del 25è al 32è lloc.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.