Serveis informatius

Resultats esportius / 5- 6 de maig

 

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 5 i 6 de maig de 2018.

 

 

 

 

Voleibol

Lloret 2 – CV BARBERÀ ‘A’ (fem) 3

Ascens a 1ª Catalana després de sumar la victòria necessària tot i que abans del partit ja s’havia assolit l’ascens en perdre el rival que marcava el tall de les places per pujar de categoria. Ara queda la lluita pel títol de 2ª Catalana que es decidirà en el duel amb L’Ametlla.


Hoquei patins

Sant Cugat 2 – UEH BARBERÀ (masc) 0

Derrota que retarda l’ascens a 1ª Catalana. A falta de dues jornades pel final de la lliga regular els barberencs tenen dos punts d’avantatge respecte el segon classificat però els de la UEH tenen un partit més per disputar. Si guanyen el proper diumenge al Congrés ja tindran l’ascens matemàtic.


Handbol

Igualada 29 – BM BARBERÀ ‘A’ 29

Empat en el partit d’anada de l’eliminatòria pel títol de 2ª Catalana. Els dos equips ja han pujat a 1ª Catalana i en el partit de tornada es jugaran la condició de campions de 2ª. El partit de tornada es jugarà diumenge dia 13 al pavelló Elisa Badia i serà retransmès en directe per La Xarxa de Comunicació Local a través del canal 159 de Movistar+ o per www.laxarxa.cat.


Futbol

LA ROMÀNICA CF 5 – Castellbisbal 4

Victòria per trencar la ratxa de dues jornades sense fer-ho i per aferrar-se a la opció de lluitar per la promoció i/o l’ascens a 2ª Catalana. Queden tres jornades i els barberencs estan a cinc punts de les dues primeres posicions.

BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 1 – Mirasol 0

Victòria que, ara sí, certifica matemàticament la permanència a la 3ª Catalana.


Atletisme

La Unió Atlètica Barberà ha guanyat la final D del Campionat de Catalunya de Clubs celebrada a l’estadi Can Llobet aconseguint la 25ª posició final del Campionat. En la jornada final cal destacar les victòries parcials d’Estela Garrido als 100 metres llisos, de Joan Gea al salt de llargada i d’Imanol Cardona al llançament de disc.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *