Serveis informatius

Resultats esportius / 12-13 de maig

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 12 i 13 de maig de 2018.

 

 

 

 

Hoquei Patins

UEH BARBERÀ (masc) 3  – Congrès 3

Ascens ja assegurat a la 1ª Catalana. Tot i sumar la tercera jornada seguida sense guanyar, el gran avantatge assolit en les jornades precedents li han servit a la UEH per ja ser campió del grup A de la 2ª Catalana. Ho ha aconseguit a falta d’una jornada pel final de la lliga regular

Horta 1 – UEH BARBERÀ (fem) 5

Segona victòria en la segona eliminatòria per la permanència a la Nacional Catalana que dóna virtualment la permanència a la categoria. Les barberenques lluitaran ara pel 13è i 14è lloc amb el guanyador del Vilassar-Noia. EL guanyador s’assegurà la continuïtat mentre el perdedor haurà d’estar pendent de la resolució de l’OK Lliga, la màxima categoria espanyola.


Handbol

Sant Cugat 2 – UEH BARBERÀ (masc) 0

Derrota que retarda l’ascens a 1ª Catalana. A falta de dues jornades pel final de la lliga regular els barberencs tenen dos punts d’avantatge respecte el segon classificat però els de la UEH tenen un partit més per disputar. Si guanyen el proper diumenge al Congrés ja tindran l’ascens matemàtic.


Handbol

BM BARBERÀ ‘A’ 36 – Igualada 35

Títol de campió de 2ª Catalana després d’una dramàtica, èpica i emotiva eliminatòria contra l’Igualada. Després de l’empat del partit d’anada tot es va decidir amb un gol a falta de deu segons pel final del partit de tornada. El gol del triomf el va marcar el capità, Manolo González, que ja havia anunciat que aquest seria el seu darrer partit. Jornada rodona amb més de 300 persones al pavelló Elisa Badia i amb la presència de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, del regidor d’esports, Francisco Blanco, del president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort i de les càmeres de La Xarxa de Comunicació Local que va retransmetre el partit en directe.


Voleibol

CV BARBERÀ ‘A’ (fem) 3 – L’Ametlla del Vallès 2

Victòria davant les líders que posa en un puny la lluita pel títol de 2ª Catalana. A una jornada pel final de la lligueta tres equips (L’Ametlla, Barberà i Lloret, per ordre de classificació) estan separats per només un punt. Barberà jugarà a Sant Just i estarà pendent del duel Lloret – L’Ametlla per saber les seves opcions de guanyar la categoria.


Futbol

EF Bonaire 0 – LA ROMÀNICA CF 0

Empat sense gols que deixa ja sense opcions d’ascens després que a les darreres quatre jornades hagi encadenat una victòria, dos empats i una derrota. Es queda a set punts dels dos líders quan només queden sis (dues jornades) per disputar-se.

Sant Cugat ‘B’ 2 – BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 0

Nova derrota (la tercera en les últimes quatre jornades) que certifica el discret tram final de temporada. La permanència ja està garantida des de la setmana passada.


Futbol americà

BARBERÀ ROOKIES CFA (fem) 39 – Búfals Barcelona 12

Vuitena victòria (100% d’efectivitat) per corroborar el favoritisme a la Lliga Nacional. Falta saber quin serà el rival de la final del proper dia 26, en principi a Can Llobet, i que sortirà del guanyador del partit pendent de la sisena jornada entre Búfals i Pioners de L’Hospitalet.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *