Serveis informatius

Resultats esportius / 26-27 de maig

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 26 i 27 de maig de 2018.

 

 

 

 

Futbol Americà

L’equip femení de Barberà Rookies ha guanyat la Lliga Nacional de futbol americà femení en imposar-se per 27 a 6 a les Búfals de Barcelona en la final jugada a l’estadi Can Llobet de la nostra ciutat. Les Rookies van haver de patir per desfer-se d’un rival que va plantar cara durant els tres primers quarts del partit.

De fet les barcelonines, finalistes en els últims anys parells (2014 i 2016), es van avançar en el marcador (0-6) en la primera jugada del partit. Rookies va respondre ràpidament i va capgirar el resultat en anotar un touchdown, però en aquesta ocasió amb l’encert de l’extra point (7-6). El marcador no es va moure durant uns quants minuts gràcies al bon treball defensiu dels dos equips que malbaratava les ocasions d’atac.

Poc abans del final del tercer quart, Rookies sí va saber aprofitar estar molt a prop de la zona d’anotació rival i va eixamplar distàncies (14-6). Així s’entrava al darrer quart on les locals van ser superiors aprofitant el cansament de les barcelonines i anotant dos touchdowns més fins al 27 a 6 final que certificaven un nou triomf a la màxima categoria nacional.

És el tercer títol consecutiu i el setè en les vuit edicions que s’han disputat. Sabrina Marqués, autora d’un dels touchdowns de la final, va ser designada MVP (millor jugadora) de la final.


Futbol

La Romànica Club de Futbol ha tancat la temporada 2017-2018 amb una derrota (4-2) al camp del Llano de Sabadell. Ha estat un tram final discret en quant als resultats (1 victòria, 2 empats i 3 derrotes en els últims sis partits) però que no pot aigualir una temporada que acaba amb l’equip en la quarta posició final del grup 6 de la 3ª Catalana (una de les millors posicions històriques del club a la categoria) i amb opcions d’aspirar a l’ascens just abans d’entrar en aquesta dinàmica negativa de resultats de les darreres setmanes.

A destacar que el jugador de La Romànica, Daniel Domínguez, ha estat el màxim golejador del grup amb 29 gols (3 de penal).

Mentrestant, l’Escola de Futbol Barberà Andalucia ha acabat la temporada amb un empat a 2 al camp del Tibidabo Torre Romeu per finalitzar en la dotzena posició del mateix grup 6 després, també, d’un molt discret tram final amb 1 victòria, 1 empat i 4 derrotes en les últimes sis jornades.

 


Hoquei patins

L’equip femení de la Unió Esportiva Hoquei Barberà ha perdut el primer partit de la darrera eliminatòria de la Nacional Catalana. En el duel jugat a Maria Reverter davant el Noia, amb qui es juga la 13ª o la 14ª posició final de la competició, les barberenques s’han vist superades per un ajustat 3 a 4. D’aquesta manera es perd el factor pista a favor i el proper cap de setmana cal guanyar a Sant Sadurní d’Anoia per forçar un tercer partit que seria, de nou, a Maria Reverter.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *