98.1 Notícies

Les farmàcies barberenques criden a quedar-se a casa

Uns dels establiments de la ciutat que no es poden aturar durant aquesta emergència sanitària són les farmàcies. Al contrari, els darrers dies l’afluència de persones ha estat i està sent més intensa a les farmàcies de Barberà del Vallès. En conseqüència, la quantitat de clients ha provocat que s’esgotessin les existències dels productes més sol·licitats aquests dies: mascaretes i gels desinfectants.

Des de la Farmàcia Palomeras expliquen que ja no tenen estocs d’aquests productes. De totes maneres, recorden a la ciutadania que la millor manera de protegir-se del coronavirus és netejar-se bé i amb freqüència les mans amb aigua i sabó. Des d’aquest establiment consideren que, tot i les campanyes institucionals de divulgació, encara hi ha força desinformació entre la gent de quins són els millors hàbits per prevenir el coronavirus.

Des d’una altra de les farmàcies barberenques, Galceran, manifesten que aquesta mancança de materials com mascaretes o gels ha causat que fins i tot es quedin sense les persones que atenen al mateix establiment. Per aquest motiu, insisteixen a recomanar que la gent es quedi a casa. De fet, en declaracions a Ràdio Barberà, la farmàcia Galceran ha explicat que hi ha persones que estan acudint a la farmàcia diverses vegades en un mateix dia i per qüestions que no són gens greus.

Evitar la compra de productes que no necessitem, quedar-se a casa i dur a terme una bona higiene personal és la recomanació que es fa des del món farmacèutic barberenc per protegir-se del Covid-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *