Informació local

El Barberà Team Values, de nou a la Lliga EBA

El Barberà Team Values continuarà una temporada més a la Lliga Nacional EBA de bàsquet.

La Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Bàsquet va decidir el passat divendres donar per acabada la temporada 2019-2020 degut a l’excepcional situació provocada pel Covid-19. En la resolució es concreta que els ascensos de categoria es determinaran més endavant, en funció de si es podran jugar o no les fases d’ascens, a la vegada que es resol que no hi haurà cap descens de categoria.

I és en aquest aspecte on surt beneficat el Barberà Team Values. Quan el passat 14 de març es va suspendre la competició del grup C-B de la lliga nacional EBA s’havien disputat 21 jornades i l’equip barberenc ocupava la dotzena posició de la classificació amb només una victòria d’avantatge respecte el descens directe, però amb opcions de poder lluitar per la permanència.

Ara, amb la resolució de la Comissió Delegada, el Barberà Team Values mantindrà la seva posició i la propera temporada tornarà a formar part dels equips participants a la lliga nacional EBA. El que encara no queda clar és què passarà amb els equips catalans que podrien ascendir des de la Copa Catalunya i com quedarien redistribuïts els equips per la lliga nacional EBA de la temporada 2020-2021.

Per part de la Federació Catalana queda per concretar el futur de l’equip B de la Unió Esportiva Barberà de bàsquet. En el moment de la suspensió de les competicions era líder del grup 10 de 3ª Catalana i era un ferm candidat a l’ascens de categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *