Informació local

L’Escola de Futbol Barberà Andalucia pendent del possible ascens a 2ª Catalana

Imatge de la pàgina de facebook de l’Escola de Futbol Barberà Andalucia

El primer equip de l’Escola de Futbol Barberà Andalucia està a l’espera de la decisió de la Federació Catalana de Futbol sobre com es repartiran les places d’ascens a les competicions territorials.

En el moment de la suspensió de les competicions el cap de setmana del 14 i 15 de març l’Escola de Futbol ocupava la segona posició del grup 9 de la 3ª Catalana que li permetria disputar la promoció d’ascens. Però, a dia d’avui la Federació Catalana de Futbol encara no ha pres cap decisió al respecte i es desconeix com es donarà solució a les places d’ascens que cada temporada es reparteixen a través de les promocions.

Recordem que La Romànica ocupava la vuitena posició del grup 6 de la 3ª Catalana i, per tant, ja se sap que continuarà a la mateixa categoria la propera temporada.

Els darrers dies s’estan succeint les decisions de les diferents federacions esportives, tant espanyoles com catalanes, per determinar com continuar o donar per acabades les respectives temporades. Una de les conclusions que s’ha extret de tot plegat és que la gran majoria de Federacions ha apostat per no concedir cap plaça de descens i per premiar amb l’ascens a aquells equips que tenien la plaça virtual pel fet de no haver acabat encara la competició.

Fa uns dies uns fèiem saber una de les primeres resolucions que afectava, en positiu, a l’Handbol Barberà que aconseguia la permanència a 1ª Catalana que tenia peu i mig a 2ª com a clar últim classificat de la seva lliga.

Un cas semblant ha passat amb el Barberà Team Values que assolia la permanència a la lliga nacional EBA de bàsquet, tot i que matemàticament encara no l’havia assolit en les jornades disputades fins al moment de la suspensió.

Join the discussion

  1. Pingback: Resum continguts: de l'11 al 15 de maig - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *