Informació local

L’ADB campiona de la Lliga Catalana d’Hoquei en cadira de rodes

L’equip de l’Associació de Discapacitats de Barberà ha estat proclamat campió de la Lliga Catalana en ser el primer classificat en el moment de la suspensió el passat 15 de març. Tot i que quedaven dos partits per acabar el calendari oficial, els resultats d’aquests no haguessin canviat la classificació.

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitats Físiques ha decidit finalitzar la temporada actual d’Hoquei en Cadira de Rodes Elèctrica per la situació social i sanitària derivada de la COVID-19.

Pel que fa a la Copa Catalunya, la Federació informa que actualment queda ajornada amb la intenció de poder organitzar-la a final de l’any 2020. S’informarà de la competició a mesura que evolucioni la situació derivada de la COVID-19.

En canvi s’ha decidit que l’edició de la Supercopa d’enguany no es disputarà.

En referència al Campionat d’Espanya, la Federació Espanyola està treballant per poder portar a terme un dels dos Campionats d’Espanya pendents ja sigui de Clubs o de Comunitats Autònomes. Encara no està determinat quin dels dos es farà o si finalment series els dos. Les dates previstes són a l’últim trimestre de l’any.

Actualment, aquesta és la situació general de tota l’activitat pròpia Catalana i Espanyola, que anirà agafant forma a mesura que evolucioni la situació social i sanitària derivada de la COVID-19.

La Federació Catalana conclou en un comunicat que encara no hi ha establerts protocols d’actuació oficials referents al funcionaments de les futures competicions. Un cop el Consejo Superior de Deportes tingui aquests protocols treballats amb les respectives federacions espanyoles, des de la federació es faran les adaptacions pertinents que siguin necessàries sempre prioritzant la salut i benestar dels participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *