Informació local

Els Barberà Rookies encara amb opcions de guanyar la Lliga Catalana

Imatge de la Federació Catalana Futbol Americà (fcfa.cat)

La Federació Catalana de Futbol Americà ha decidit ajornar i no suspendre les competicions que estaven en joc a principis del mes de març. El fet de tenir un volum de competicions molt més reduït que altres esports fa que aquesta Federació sí s’hagi pogut plantejar allargar l’espera.

En un comunicat la Federació explica que espera que al setembre la situació permeti fer planificacions més segures. Per això, si a la tardor la situació permet reprendre l’activitat oficial es finalitzarien les competicions que van quedar paralitzades al mes de març.

És el cas de la Lliga Catalana masculina on els Barberà Rookies eren líders amb vuit victòries en vuit jornades i ja tenien assegurada la classificació per les semifinals quedant dues jornades per acabar la lligueta inicial.

La Federació Catalana de Futbol Americà ha establert el pròxim mes d’octubre com la data prevista en què es podria reprendre l’activitat futbolística, tot i que es podria endarrerir més si la situació en aquells moments no fos la idònia. La Federació ha deixat clar que cap equip serà sancionat ni penalitzat si no pot disputar la finalització dels tornejos pendents, degut a les circumstàncies insòlites que estem vivint, i que la cobertura de la llicència federativa s’estén fins a finals d’any per a tots aquells esportistes que reprenguin la competició suspesa.

Un altre esport que encara no ha decidit el seu futur és els escacs. La Federació Catalana encara no ha determinat com acabar la Divisió d’Honor on el Club d’Escacs Barberà s’havia classificat per les semifinals que s’havien de disputar just el cap de setmana que es va decretar l’estat d’alarma. Mentrestant, les darreres setmanes s’ha celebrat un Campionat de Catalunya per equips on-line on els representants del Club Escacs Barberà han finalitzat en tretzena posició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *