Informació local

Barberà del Vallès podria entrar a la fase 3 aquesta setmana

La regió sanitària de Barcelona i el seu entorn metropolità (que inclou l’àrea Metropolitana Sud i la Nord, a la qual pertany la nostra ciutat) podrien entrar a la fase 3 de la desescalada al llarg d’aquesta setmana.

Com a mínim, això és el que demana el president de la Generalitat, Quim Torra, que ha explicat que el Procicat aprovarà que Catalunya sencera entri aquesta setmana a la fase 3.

De fet, només les regions sanitàries de Lleida i Barcelona (amb les regions metropolitanes) es troben encara en la fase 2, la resta de regions sanitàries catalanes ja han entrat en la fase 3 del desconfinament. Així, en el moment en què tot Catalunya estigui a la fase 3, la Generalitat tornarà a recuperar les competències per poder regular la desescalada.

I què es podrà fer a la fase 3?

Entre altres mesures, es permetran reunions de fins a 20 persones i s’eliminaran del tot les franges horàries sense importància de l’edat o l’activitat. A més, s’ampliarà la capacitat d’aforament dels bars i restaurants, que arribarà fins al 75% a les terrasses i fins al 50% a l’interior.

Join the discussion

  1. Pingback: Resum continguts: del 15 al 20 de juny - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *