Entrevistes

Xavier Garcés: “L’emergència social ha estat la prioritat”

Aquest dimarts l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés ha visitat els estudis de Ràdio Barberà per a fer balanç de les darreres setmanes a la nostra ciutat i per explicar les properes accions a dur a terme.

L’edil ha dut a terme una valoració positiva de la tasca que s’ha dut a terme des de l’Ajuntament i s’ha mostrat molt agraït amb la resposta de la plantilla municipal.

Garcés també ha detallat les principals característiques i objectius del “Pacte Local per la reconstrucció i recuperació social i econòmica de Barberà del Vallès”, aprovat en un ple extraordinari el passat 3 de juny, en el que s’hi destinaran 3.300.000€.

L’alcalde ha volgut destacar que tant l’emergència social, com l’impuls del comerç de proximitat, així com l’acompanyament al dol d’aquelles persones que han perdut algun o alguna familiar, han estat els pilars prioritaris a l’hora de posar en marxa aquest pacte.

A l’entrevista, Garcés també ha destacat la manca de recursos sanitaris a la ciutat i a la comarca i ha reivindicat novament la construcció de l’Hospital Ernest Lluch: “Hem de tornar a ser un model de sanitat pública i hem de recuperar les inversions”.

La Festa Major ha estat un altre dels temes als quals s’ha referit l’alcalde de Barberà, ja que enguany la nostra ciutat podrà gaudir d’una festa alternativa en el mateix cap de setmana en el qual s’havia de celebrar l’anterior. La idea, doncs, és “evitar aglomeracions” amb una “sèrie d’esdeveniments itinerants al carrer” perquè la ciutadania pugui gaudir-los sense haver de desplaçar-se. A més, també es comptarà amb altres espectacles que “ajudaran a promoure la contractació en l’àmbit de la cultura” els quals es retransmetran per streaming.

L’entrevista ha finalitzat amb les respostes que ha dut a terme l’alcalde vers les preguntes que li han fet arribar diversos ciutadans i ciutadanes a través de les xarxes socials de Ràdio Barberà.

Aquests han estat alguns dels temes que han protagonitzat l’entrevista amb l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcès, la qual podeu escolar íntegrament a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *