Serveis informatius

L’Ajuntament presenta “Barberà Festinada 2020”

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha presentat BARBERÀ FESTINADA 2020, un programa d’activitats adaptat a les particularitats de l’etapa actual de represa, després de la pandèmia de la COVID-19, que es durà a terme a diferents espais de la ciutat els dies 3, 4 i 5 de juliol coincidint amb el cap de setmana de la tradicional Festa Major.

L’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, ha comentat que el primer cap de setmana de juliol és una data molt important per a la nostra ciutat. Per això, no ho hem de deixar passar, servirà d’homenatge per a totes aquelles persones que han estat en primera línia des de que es va decretar l’Estat d’Alarma, i com a ciutadania, necessitem moments d’esperança, moments d’alegria, i moments per compartir, sense oblidar les mesures de seguretat.

A continuació, el regidor de Col·lectius Socials i Cultura, Joan Muñoz Altimira, ha avançat que volem donar un simbolisme diferent a la festa, amb espectacles al carrer, espais amb aforament limitat i amb retransmissions en streaming per tal d’arribar a la major part de la ciutadania.

Pel que fa a les novetats, l’Ajuntament ha decidit celebrar finalment una selecció d’activitats, en un format adaptat a la nova situació, en què conviuran els actes itinerants, els actes presencials (aquells on l’aforament establert estigui assegurat) i les activitats que s’oferiran en directe a través d’streaming. Aquesta emissió serà per totes les activitats, a excepció de les itinerants i el cinema a la fresca, i està concebuda per tal que la ciutadania la pugui gaudir des de qualsevol dispositiu electrònic, des de mòbils a Smart TV, tauletes i ordinadors, entre d’altres.

Hi haurà programació infantil amb màgia cinema a la fresca, concerts per al públic juvenil, i també actuacions musicals per al públic adult, amb un grup tribut a ABBA i Hotel Cochambre. La cultura popular tindrà també el seu lloc, amb sardanes i havaneres, i el Teatre Municipal Cooperativa oferirà una programació especial, també amb les visites guiades teatralitzades per l’equipament.

Aquelles activitats programades als equipaments culturals com la Sala Celler i Pati de la Torre d’en Gorgs, Sala Gran del Teatre Municipal Cooperativa i La Nau, es podran gaudir presencialment amb entrada gratuïta, mantenint els protocols d’aforaments, la distància de seguretat i la resta de mesures sanitàries. Per adquirir les entrades, a partir de l’1 de juliol s’activarà una aplicació mòbil on poder reservar les invitacions.

Ja podeu consultar totes les activitats que formen part del programa “Barberà Festinada 2020”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.