Serveis informatius

L’ATM compensa 40.000 títols de transport

Foto: ATM

Des del passat 1 de juliol aquelles persones usuàries dels transports metropolitans que tenen títols de transport públic amb limitació temporal que no van poder ser utilitzats durant el confinament a causa de la covid-19 poden bescanviar-los a través de l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona.

Fins al passat dimarts, 7 de juliol, ja s’havien pogut comptabilitzar més de 40.000 compensacions automàtiques realitzades amb èxit a través de les validadores dels operadors de tota la xarxa de transport públic.

A banda de la via de les compensacions automàtiques també es pot obtenir la compensació d’un títol a través d’un formulari el qual durant aquest període ha rebut més de 9.000 peticions, que seran processades i valorades els propers dies.

En aquest cas, les persones són informades del seu dret a compensació en un màxim de 30 dies, i, a partir de l’1 de setembre, seran avisades per passar a recollir el títol compensatori a l’establiment triat.

Els mètodes i processos per a dur a terme aquestes compensacions els podeu consultar aquí.

A més de la pàgina web, les persones usuàries disposen d’una centraleta per als dubtes específics dels casos de compensacions, al telèfon 93 120 53 30 al qual es pot trucar de dilluns a divendres (no festius) de 9 a 21h.

Per una altra banda, els títols adquirits l’any 2019 sense començar a utilitzar es poden bescanviar per títols equivalents de l’any en curs, abonant la diferència d’import que s’escaigui i tenint en compte que en cap cas es retornaran diners en una operació de bescanvi.

A més, l’Autoritat del Transport Metropolità ha prorrogat la data límit per a fer el bescanvi d’aquests títols als centres d’atenció al client dels operadors de transport fins al 30 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.