Entrevistes

Colomer: “Hem fet un pressupost molt adaptat a la realitat actual que tenim”

Aquest dimecres 2 de desembre a partir de les 7 de la tarda tindrà lloc la presentació pública de la proposta de Pressupost Municipal pel 2021 a través del perfil  a Youtube de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Abans d’aquesta presentació, el magazín “De ben a prop”  ha convidat a la regidora de Serveis Econòmics, Hisenda i Gestió pressupostària, la Mª Teresa Colomer i Mur, per parlar amb detall del tema.

El pressupost inicial que es proposa aprovar per l’exercici 2021 es de 52.726.837,48€, amb una disminució en xifres absolutes de 460.470,85€; un 0,866%, respecte de l’exercici anterior que va ser de 53.187.308,33€. La motivació del reajustament a la baixa del pressupost es troba en la caiguda de la previsió d’ingressos, tant en taxes municipals, com de subvencions d’altres administracions públiques.

Segons la regidora aquest 2021 els pressupostos se centren sobretot en 3 línies estratègiques: Espai públic, transició energètica i adequació dels espais de prestació de serveis municipals a la ciutadania.

A més, enguany la ciutadania també podrà donar la seva opinió sobre els Pressupostos Municipals. De fet, fins al 13 de desembre es pot consultar la documentació i fer arribar suggeriments mitjançant la plataforma decidim.

Colomer també ha agraït la feina feta a ERC perquè “han fet moltes propostes i la majoria s’han tingut en compte”, també ha agraït el suport de Podem i respecte a l’abstenció de CS i l’anunci de les futures al·legacions ha explicat que la intenció és “consensuar” i si les propostes es poden tenir en compte, es tindran. Finalment, sobre la PCPB ha deixat clar que “no entén la seva posició”, ja que sense fer cap aportació no entén que votin en contra.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *