De ben a prop

Ingravity Studio: “En un any hem tingut el centre tancat 6 mesos”

Des de dilluns dia 8 de febrer els gimnasos han pogut tornar a obrir amb un aforament màxim del 30%, amb cita prèvia i amb mascareta obligatòria. Una mesura que durarà, com a mínim, fins al 21 de febrer i que se suma a la petita reobertura decretada fa uns dies pel govern (entre les quals es troben el confinament comarcal, una hora més per a bars i restaurants, o l’obertura de les llibreries els caps de setmana). 

Per això, al programa “De ben a prop” han convidat a la Beatriz Cano, propietària del gimnàs Bunkai, i la Jordana de Haro, propietària d’Ingravity Studio.

Totes dues han explicat la situació tan complicada que està vivint el sector des de fa pràcticament un any. “En un any hem tingut el centre tancat 6 mesos”, ha explicat la Jordana, que a més ha demanat que no els tornin a tancar i que si ho fan no els obliguin a pagar com si estiguessin oberts.

Pel que fa a la Beatriz Cano ha deixat clar que la gent no ha de patir a l’hora d’anar al gimnàs “tenim grups segurs, són molt reduïts i són sempre els mateixos, està tot molt controlat i hi ha molta higiene”

Si voleu escoltar l’entrevista sencera sobre la situació dels gimnasos barberencs ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.