De ben a prop

Celebrem el Dia Mundial de la Ràdio

Ràdio Barberà ha celebrat aquest divendres el Dia Mundial de la Ràdio.

Una jornada que en realitat es commemora el 13 de febrer, però al programa “De ben a prop” han volgut avançar aquest petit homenatge fent una edició especial l’últim dia de la setmana.

Per això, al programa “De ben a prop” han convidat a persones que en temporades anteriors van formar part del programa, però que actualment ja no ho fan.

Col·laboradors i col·laboradores com la Cèlia Martin, la Sonia Campos, el Mariano Ganzedo, el Raúl Úbeda, el Luís Iglesias o el Joan Marmaneu. L’any 2011 la UNESCO va proclamar el dia 13 de febrer Dia Mundial de la Ràdio amb l’objectiu d’agrair la seva aportació a la societat durant els seus anys d’història.

De fet avui dia, la ràdio és el mitjà de comunicació de més consum i que té una gran capacitat de representar una àmplia varietat de programes, punts de vista i continguts.

Enguany el Dia Mundial de la Ràdio se centra en 3 temes: EVOLUCIÓ -la ràdio evoluciona igual que ho fa la societat-, INNOVACIÓ -la ràdio s’ha adaptat a les noves tecnologies per ser accessible a tot arreu i per tothom- CONNEXIÓ -la ràdio sempre està al servei de la societat: informa de crisis, desastres naturals, epidèmies…-.

Si voleu escoltar el programa sencer sobre el Dia Mundial de la Ràdio ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.