De ben a prop

Torna el teatre a Barberà

El Teatre Municipal Cooperativa reobre les seves portes amb 12 nous espectacles que tornaran a portar la màgia del teatre a la nostra ciutat. De fet, tot i que la temporada comença oficialment amb l’espectacle ‘Big Chicken’ el proper 27 de febrer, ja podrem gaudir del TMC aquest cap de setmana (20 i 21 de febrer) amb ‘Satisfacshow’,

D’aquesta manera, el teatre barberenc torna a aixecar el teló després de gairebé 3 mesos sense activitat.

El regidor de Cultura, en Joan Muñoz, ha visitat el programa “De ben a prop” on ha aprofitat per parlar de les novetats d’aquesta temporada que anirà des del febrer fins al juny.

Pel que fa a les mesures de seguretat, de moment l’aforament continua al 50%, i la resta de mesures com ja les coneixem: “entrada sempre obligatòria, arribada amb antelació, comprovació de la temperatura, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic, un acomodador o acomodadora ens acompanya fins a la butaca, intentarem evitar que les persones s’hagin d’aixecar per deixar passar a unes altres, dins del teatre no ens podem treure la mascareta, hem de fer una sortida ordenada, i evitar crear grupets en sortir.”

Muñoz també ha expressat les ganes de poder completar la temporada sencera, sense haver de cancel·lar espectacles i funcions. De totes maneres, ha recordat que “no hi haurà abonament de temporada” i que es podran adquirir les entrades individualment per a cada obra o espectacle.

Per conèixer tota la informació sobre el preu de les entrades, les dates, o  saber quines seran exactament les representacions podeu consultar la web del TMC.

Si voleu escoltar l’entrevista sobre la nova temporada del TMC ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.