De ben a prop

Es presenta el programa del 8M

El regidor de Polítiques d’Equitat de Gènere, el Daniel González Cabrera, ha visitat aquesta setmana el programa “De ben a prop” per presentar el programa d’activitats del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Un programa d’activitats que per segon any consecutiu estarà marcat per la pandèmia.

Durant tot el mes de març l’Oficina de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i diferents entitats feministes de la ciutat organitzen activitats per commemorar aquest dia, que en gran part tindran lloc de manera virtual.

Les activitats donaran el tret de sortida amb la lectura del Manifest Institucional que tindrà lloc el dilluns 8 de març a les 12 del migdia i que es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

A més d’aquesta lectura hi haurà diferents activitats com conferències, tallers i formacions, hora del conte coeducatiu i també una concentració programada per dijous 25 de març.

El regidor ha aprofitat per explicar el lema del 8M d’enguany: “Volem reflexionar sobre el paper de les dones i per això el símbol de la dona i una lupa on podem llegir ‘Posem la cura al centre'”. També ha volgut aclarir aquest enfocament: “Hi ha un percentatge molt elevat de dones a l’àmbit sanitari, de la neteja, de personal a les residències… les dones han estat treballadores essencials durant la pandèmia i aquesta situació ens ha deixat clar que hem de cuidar a les persones que cuiden. No passa res per tenir sectors feminitzats, però han d’estar en les mateixes condicions salarials i de drets.”

Si voleu consultar el programa sencer d’activitats el podeu trobar aquí.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera sobre el 8M amb el regidor de Polítiques d’Equitat de Gènere ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.