Informació local

La velocitat de reproducció torna a estar per sobre de l’1

Continua disminuint el risc de rebrot a Barberà del Vallès, tot i que en els darrers set dies ho ha fet de manera discreta, ja que únicament s’ha produït una davallada de 3 punts en passar dels 310 als 307 segons les dades d’aquest dimarts del Departament de Salut.

Per una altra banda, però, sí que s’ha produït un augment en la velocitat de reproducció i el nostre municipi es torna a situar per sobre de l’1, concretament 1,10.

També s’ha alentit l’augment dels casos al nostre municipi en la darrera setmana i actualment Barberà registra 2.117 persones contagiades des de l’inici de la pandèmia, es a dir 34 més, respecte a fa set dies.

Creixen també les defuncions, concretament en una i s’assoleixen els 92 decessos a la nostra ciutat a causa de la covid-19. Respecte al nombre de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari per coronavirus, únicament se’n registra una, 6 menys que fa set dies.

Respecte a la campanya de vacunació, Barberà del Vallès ja compta amb 2.340 primeres dosis administrades a la ciutadania,429 més, respecte a la setmana passada, i 795 de la segona dosi, 87 més en els darrers set dies

També milloren les xifres respecte als centres educatius que compten amb grups confinats. Cal destacar l’Escola Elisa Badia, ja que fa set dies registrava 9 grups confinats amb gairebé 200 persones aïllades i segons les dades d’aquest dimecres de l’aplicació Traçacovid de la Generalitat de Catalunya actualment no en compta amb cap.

Aquesta setmana el centre que presenta més grups confinats és l‘Escola Marta Mata que en registra tres amb 52 alumnes aïllats i sis membres del personal docent. L’Escola Miquel Martí i Pol ha notificat dos grups confinats, amb 45 persones aïllades, tres d’elles docents.

Amb un grup confinant trobem l’Escola Can Serra, amb 20 persones aïllades, l’Escola Pablo Picasso, amb 20, l’Institut Escola Can Llobet, amb 27 persones aïllades i l’Institut La Romànica, amb 24 persones aïllades.

Finalment tant l’Institut Can Planas, com el Centre de Formació d’Adults Barberà, només presenten una i quatre persones confinades, respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *