Informació local

Nou increment del risc de rebrot i de la velocitat de reproducció

Torna a augmentar el risc de rebrot a Barberà del Vallès, i passa dels 307 punts registrats fa set dies, als 329 d’aquest dimarts, segons el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. També s’ha incrementat la velocitat de reproducció, i passa de l’1,10 al 1,38.

Respecte als contagis acumulats des de l’inici de la pandèmia en el nostre municipi, actualment se’n registren 2.170, 53 més respecte a fa set dies, un increment una mica més acusat que en les últimes setmanes.

Per una altra banda, es mantenen les defuncions en 92 i actualment no es registra cap ciutadà o ciutadana de Barberà ingressada per covid-19 en un centre hospitalari.

Respecte a la campanya de vacunació, Barberà del Vallès ja compta amb 2.532 primeres dosis administrades a la ciutadania, 192 més, respecte a la setmana passada, i 923 de la segona dosi, 128 més en els darrers set dies.

Destaquen les xifres respecte als centres educatius que compten amb grups confinats, ja que la nostra ciutat ha experimentat una rellevant davallada en aquest aspecte. Si fa set dies es registraven nou grups confinats, segons les dades d’aquest dimecres de l’aplicació Traçacovid de la Generalitat de Catalunya, actualment en són quatre.

Així, l‘Escola Mata Mata compta amb dos grups confinats, 48 alumnes aïllats i cinc membres del personal docent. Amb un sol grup confinat es troben l’Institut La Romànica amb 35 persones aïllades, una d’elles del personal docent i l’Escola Bressol Esquitx, que registra set alumnes aïllats i una persona membre del personal docent.

De la resta de centres educatius, només tres registren alguna persona aïllada. Aquest és el cas de l’Institut Can Planas, que en té dues, l’Escola Elisa Badia amb tres i l’Escola Pablo Picasso que registra una persona membre del personal docent aïllada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *