Informació local

Continua l’augment del risc de rebrot a Barberà

El risc de rebrot segueix en línia ascendent en la darrera setmana a Barberà del Vallès. Actualment, segons dades del Departament de Salut, se situa en els 372 punts, quan fa set dies aquest era de 329. Per una altra banda, però, ha disminuït la velocitat de reproducció i ha passat de 1,38 a 1,21.

Arran aquestes dades, Barberà continua acumulant casos positius de covid-19 i aquests ja assoleixen la xifra de 2.240 des de l’inici de la pandèmia. Això significa un increment de 70 casos en els darrers set dies, un dels augments més acusats de les últimes setmanes.
Respecte al nombre de defuncions aquestes es mantenen en 92 i el nombre de persones ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19 si s’ha incrementat i actualment se’n registren 4.

El nombre de vacunes administrades continua pujant. Respecta ala primera dosis, Barberà registra 2.595, 63 més que el passat dimecres; i respecte a la segona dosis, ja s’han administrat 1.329, 406 més en la darrera setmana.

Els grups confinats als centres educatius de Barberà del Vallès han tornat a experimentar un fort augment i s’ha passat de quatre a 15 en set dies, segons les dades d’aquest dimecres de l’aplicació Traçacovid de la Generalitat de Catalunya.

Així, el centre que registra actualment més grups és l’Escola Miquel Martí i Pol amb tres i 69 persones aïllades, cinc d’elles del personal docent.

L’Escola Marta Mata compta amb 2 grups confinats, i igual que l’Escola del Bosc i l’Escola Bressol El Petit Cangur. La primera amb 52 persones aïllades, la segona amb 42 i la tercera amb 22. També registra dos grups confinats l’Escola Pablo Picasso, en aquest cas amb 44 persones aïllades.

Per una altra banda l’Institut Escola Can Llobet compta amb un grup confiant i 30 persones aïllades. També té un grup confinat l’Institut La Romànica amb 23 persones aïllades i la Llar d’Infants La Baldufa amb 11

L’Institut Can Planas registra quatre alumnes aïllats i l’Escola Can Serra, un.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *