Informació local

Torna la Jugatecambiental

El passat diumenge 21 de març va donar el tret de sortida la Jugateca Ambiental que, si tot va bé, tindrà lloc fins al 6 de juny.

La Jugateca Ambiental té lloc al parc del Bosc de Can Gorgs els diumenges, i evidentment, enguany s’haurà de fer seguint les mesures sanitàries que ja coneixem (mascareta, distància, gel…). “Just fa ara un any, a la segona sessió es va haver d’aturar la Jugateca perquè estàvem ja en plena pandèmia i en confinament”, ha recordat el regidor de Cohesió Territorial i Transició Energètica, el Carles Ortiz, que ha visitat el programa “De ben a prop”

Aquest 2021, es reprenen les activitats amb les quals es busca “que les famílies tinguin un espai de gaudi i de formació i que coneguin l’entorn natural que hi ha al parc del Bosc de Can Gorgs”, ha explicat Ortiz.

La primera activitat “agafem el cabàs” va aconseguir reunir unes 20 persones, el que Ortiz valora com “tot un èxit” tenint en compte la situació i per ser la primera després de molt temps sense realitzar la Jugateca.

“El gran arbre” serà l’activitat que tindrà lloc aquest diumenge, que es farà al voltant d’un roure centenari “que està protegit i que té unes característiques estètiques i ambientals molt boniques i que val la pena que els infants coneguin”, ha explicat el regidor.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera sobre la tornada de la Jugateca Ambiental amb el regidor Carles Ortiz, ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *