Informació local

Barberà arriba a Setmana Santa amb un risc de rebrot de 452 punts

El risc de rebrot continua augmentant a Barberà del Vallès i, segons dades del Departament de Salut d’aquest dimarts, ja ha assolit els 452 punts, 80 més que fa set dies. Tot i això, la velocitat de reproducció ha disminuït lleument i ha passat de 1,21 a 1,19.

La nostra ciutat ja acumula 2.303 casos de contagis per covid-19 des de l’inici de la pandèmia, 63 més respecte a la setmana passada.  El nombre de defuncions es manté en 92 i el nombre de persones ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19 baixa i actualment no se’n registra cap.

El que sí continua en augment és el nombre de vacunes administrades a ciutadans i ciutadanes del nostre municipi. Concretament s’han administrat 970 primeres dosis en els darrers 7 dies, arribant a les 3.565. Respecte a la segona dosis, ja se n’han subministrat 1.527, es a dir, 198 més en aquest mateix període.

Segons les dades de l’aplicació Traçacovid de la Generalitat de Catalunya, els centres educatius del nostre municipi van marxar de vacances registrant 12 grups confinats, tres menys respecte a fa set dies.

Així, el centre que continua registrant actualment més grups és l‘Escola Miquel Martí i Pol amb tres i 73 persones aïllades, set d’elles del personal docent.

Amb dos grups confinats compten l’Escola del Bosc, l’Escola Pablo Picasso i l’Institut La Romànica. La primera registra 42 persones aïllades, la segona, 43, i el tercer, 56.

Per una altra banda, l’Escola Elisa Badia compta amb un grup confinat i 19 persones aïllades. També amb un grup confinat trobem l’Institut Bitàcola, amb 24 persones aïllades, i la Llar d’Infants La Baldufa amb 11 persones aïllades. Finalment l’Institut Can Planas només registra quatre alumnes confinats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *