Informació local

Niu de Lletres: “Farem un Sant Jordi similar al del juliol de l’any passat”

Aprofitant que queda poc més d’una setmana per Sant Jordi, el programa “De ben a prop” ha convidat a la propietària de la llibreria ‘Niu de Lletres’, la Carol Azorín, que ha organitzat el ‘I certamen literari Niu de Lletres – Sant Jordi’.

El concurs s’ha dividit en 4 categories: persones adultes, infants, juvenil i poesia. Es pot escriure tant en català com en castellà i només hi ha dues condicions: que es tracti d’un text coeducatiu i que hi hagi un màxim de mil caràcters.

En total hi haurà 4 persones guanyadores, una per cadascuna de les categories, que rebran un lot literari com a premi i, que si la situació sanitària ho permet, es lliuraran durant la tarda del 23 d’abril.

Azorín ha aprofitat per explicar que el Sant Jordi d’enguany serà “similar al de juliol de l’any passat” tindran la botiga oberta i també hi haurà una parada davant la botiga. A més, tot i que no organitzaran activitats com signatures de llibres, s’oferiran llibres que ja estaran signats pels autors.

D’altra banda la propietària de ‘Niu de Lletres’ ha recordat que des de l’inici de la pandèmia s’ha publicat menys de l’habitual, però que “aquest març i abril han sortit moltes novetats que l’any passat es van quedar al calaix”.

Recordem que aquest Sant Jordi es podrà celebrar, però sempre subjecte als protocols, restriccions i criteris sanitaris que determina el Pla Específic de Sant Jordi 2021, elaborat pel Procicat i pels gremis de llibreters i floristes de Catalunya.

A Barberà, Sant Jordi tindrà lloc a la plaça de la Vila divendres 23 d’abril de 9 del matí a 8 del vespre, amb parades de llibres i de flors, però serà un espai controlat per garantir totes les mesures de seguretat.

De totes maneres, aquesta celebració queda subjecta a la situació epidemiològica del moment.

Encara podeu participar al ‘I certamen literari Niu de Lletres – Sant Jordi’ podeu fer-ho enviant l’escrit a llibreria@niudelletres.com o lliurant el text personalment a la botiga.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera amb la Carol Azorín, ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *