Informació local

Les dades respecte la Covid-19 empitjoren a Barberà

El risc de rebrot a Barberà del Vallès continua en augment i en aquests darrers set dies ha registrat 108 punts méses a dir que segons dades del departament de Salut d’aquest dimarts 20 d’abril, la nostra ciutat compta actualment amb un risc de rebrot de 487 punts.

També continua en increment la velocitat de reproducció, i ho fa per sobre de l’1, concretament se situa en 1,31.

L’augment del nombre de contagis també ha estat més acusats aquesta darrera setmana, i s’ha produït un augment de 64 casos, fet que fa ascendir la xifra total de positius des de l’inici de la pandèmia al nostre municipi als 2.476.

També s’ha registrat una defunció més a causa de la covid-19, i ja en sumen 93. I la xifra de pacients ingressats en un centre hospitalari a causa del coronavirus, ha disminuït en un i ara se’n registren tres.

El ritme de vacunació s’ha tornat a accelerar i a Barberà s’han administrat en els darrers set dies 1.164 primeres dosis, es a dir, que ja s’han inoculat un total de 6.634. Respecte a les segones dosis, 1.997 barberencs i barberenques ja l’han rebut, el que significa en l’última setmana se n’han administrat 330.El nombre de grups escolars que es registren confinats a la nostra població també ha crescut respecte a fa set dies. Així, segons les dades d’aquest dimecres del Traçacovid, actualment Barberà del Vallès compta amb nou grups escolars confinats a causa del coronavirus, cinc més respecte al dimecres passat.

L’Escola Miquel Martí i Pol continua sent el centre que registra més grups, concretament tres, amb 73 alumnes aïllats i 9 membres del personal docent. Amb dos grups confinats es troben l’Escola Marta Mata i l’Escola del Bosc, la primera amb 44 persones aïllades i la segona amb 46.

Registren un grup confinat dos instituts del municipi, La Romànica i Can Planas. El primer amb 35 persones aïllades i el segon amb 29.

Finalment l’Escola Can Serra, amb tres, i l’Escola Elisa Badia, l’Escola Pablo Picasso i la Llars d’Infants la Rondalla, amb una cadascun, compten només amb persones aïllades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *