Informació local

La música barroca i jazz es fusionen al TMC

La temporada al TMC ha gaudit d’un nou espectacle aquest passat cap de setmana on la música ha estat la protagonista. L’equipament barbarenc rebia a l’Ensemble Meridien juntament amb el trio de jazz format pel pianista Manel Camp, el trompetista Matthew Simon i la cantant Gemma Abrié, els quals van oferir el concert Zefiro Torna.

El públic barbarenc va poder gaudir durant gairebé una hora i mitja de diverses peces que combinaven la música barroca de l’Ensemble Meridien amb el jazz del trio de músics. Un collage musical que no va deixar indiferent a un Teatre Municipal Cooperativa que presentava una platea plena, amb l’aforament limitat al 50%, i una ocupació considerable de l’amfiteatre.

L’Ensemble Meridien va néixer amb la voluntat d’interpretar la música dels segles XVII i XVIII amb una mirada historicista, buscant amb els recursos del segle XX una aproximació a l’estil d’aquell temps. Des de llavors, ha dut a terme una destacable activitat concertística dins i fora d’Espanya, i ha recollit crítiques cada cop més entusiastes.

El públic del TMC es va mostrar entusiasta durant tot el concert recompensant les i els músics amb aplaudiments, inclòs en mig de les peces. Una satisfacció que encara es va veure més plasmada en el llarg aplaudiment de clausura de l’espectacle que va obligar a l’elenc a sortir diverses vegades a l’escenari per agrair la resposta de les persones assistents.

Ràdio Barberà va poder parlar amb una de les membres i precursores de l’Ensemble Meridien, la barbarenca Elisabet Bataller. Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *