Informació local

Ràdio Barberà celebra Sant Jordi al carrer

A Ràdio Barberà, tal com era habitual abans de la pandèmia, hem sortit al carrer aquest 23 d’abril per celebrar la Diada de Sant Jordi que té lloc durant tota la jornada.

Durant aquesta programació especial hem traslladat els micròfons tant de “El Cafè de Barberà” com del “De ben a prop” des dels estudis centrals fins a la plaça de la Vila on hem pogut parlar amb les diferents persones ubicades a les parades, però també amb la ciutadania que passejava i comprava roses i llibres.

De fet, fins a les 8 del vespre encara hi ha temps per gaudir de les 13 parades que estan ubicades a la plaça de la Vila, entre les quals hi ha llibreries, floristeries, entitats i associacions.

Durant aquests moments de programació especial, el regidor de Cultura, en Joan Muñoz, ha aprofitat els micròfons de Ràdio Barberà per valorar la jornada i explicar que “aquest Sant Jordi s’esperava amb ganes”. Muñoz ha recordat que les parades estan ubicades a un espai perimetrat i controlat en el que “poden entrar al voltant de 30 persones”.

Tant la ciutadania com els paradistes han valorat de manera positiva aquest perímetre controlat  “Tenim ganes de festa i la gent no deixa d’entrar tot i que al matí habitualment la gent treballa”, ha declarat la Montse  de l’entitat Progat Barberà. La Rachel de l’associació ARCA Barberà del Vallès ha agraït que no hi hagués “tanta aglomeració de persones com altres anys”.

Des de l’Abacus, la Irene ha explicat que enguany el que funciona millor són els “llibres de política i llibres per als més petits”. Per la seva banda, des del Casal Popular Tangram han recordat que a la seva parada “s’intercanvien i es fan donacions de llibres”.

Si voleu escoltar el programa sencer amb l’entrevista al regidor de Cultura, intervencions de ciutadania i paradistes durant la Diada de Sant Jordi, ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *