Informació local

Millora de les dades de la covid-19 a Barberà del Vallès

La tendència de l’augment del risc de rebrot a Barberà del Vallès canvia i ho fa de manera destacada. En aquests últims dies aquest índex ha experimentat un accentuat descens, ja que en set dies ha passat de registrar 487 punts als 152 actuals.

El mateix patró ha seguit la velocitat de reproducció, que novament se situa per sota de l’1. Concretament, si fa una setmana aquesta estava en 1,72, segons les dades d’aquest dimarts del Departament de Salut de la Generalitat, actualment es troba en 0,48.

L’augment del nombre de contagis també ha viscut un lleu descens, i en els darrers dies han estat 35 els casos positius per covid-19 que s’han registrat al nostre municipi. Així doncs, des de l’inici de la pandèmia, a Barberà han sorgit un total de 2.511 casos de coronavirus.

Les defuncions es mantenen en 93, després que la setmana anterior se’n sumés una i segons les últimes dades només es registra una persona de Barberà ingressada en un centre hospitalari a causa de la covid-19.

En aquesta última setmana el ritme de vacunació s’ha equiparat respecte a les dues dosis. Així, s’han administrat 558 primeres dosis arribant a un total de 7.192 persones vacunades i s’han inoculat 589 segones dosis, el que significa 2.586 persones totalment immunitzades.

El nombre de grups escolars que es registren confinats a la nostra població ha crescut en un respecte a fa set dies, i arribant als 10. Així, segons les dades d’aquest dimecres del Traçacovid, l’Escola Miquel Martí i Pol continua sent el centre que registra més grups, concretament quatre, amb 93 alumnes aïllats i 11 membres del personal docent.

Directament es passa a centres que només registren un grup confinat. L’escola Elisa Badia amb 20 persones aïllades, l’Institut Bitàcola amb 36 alumnes Aïllats, l’Institut Escola Can Llobet, amb 23, l’Institut La Romànica amb 23 persones confinades, l’Institut Can Planas amb 29 i la Llar d’Infants privada L’Esquitx amb 11 membres aïllats.

Finalment l’Escola Can Serra, amb una i l’Escola Pablo Picasso amb dues, compten només amb persones aïllades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *