Informació local

Tornen a empitjorar les dades de la covid-19 a Barberà

Canvia totalment la tendència sobre la covid-19 a Barberà del Vallès i segons les dades d’aquest dimarts del Departament de Salut la situació s’ha transformat de manera destacada al nostre municipi. Així, si fa set dies el risc de rebrot estava en els 85 punts (moderat), aquest dimarts s’ha situat en els 257 (alt), es a dir, s’ha triplicat. De la mateixa manera la velocitat de reproducció també ha experimentat un fort creixement, i a hores d’ara passa del 2, xifra que no es veia a Barberà des de fa mesos. Concretament se situa en 2,40.

L’augment del nombre de casos positius el nostre municipi es manté, i en aquesta última setmana se n’han registrat 26, fet que produeix que la xifra total de persones contagiades des de l’inici de la pandèmia a la nostra ciutat sigui de 2.631.

Per la seva banda, el nombre defuncions a causa de la covid-19 es manté en 94 a Barberà des de l’inic de la pandèmia, i en referència al nombre de persones del municipi ingressades a un centre hospitalari a causa del coronavirus, actualment no se’n registra cap.

El procés de vacunació de Barberà del Vallès segueix endavant. Segons dades d’aquest dimarts, ja s’han administrat 12.022 primeres dosis, 673 en la darrera setmana. Respecte a les segones dosis, s’han inoculat 969 en els darrers set dies, fins a assolir la xifra de 5.694.

Finalment les persones que han rebut la pauta completa, ja sigui perquè han estat vacunades amb les monodosis de Janssen, amb les dues dosis d’una altra vacuna o perquè han passat la malaltia, ja arriben a les 5.898, 1.035 més en els últims set dies.

Per una altra banda, si la setmana passada no es registrava cap grup escolar confinat a la nostra ciutat, a hores d’ara Barberà en compta amb un. Concretament de l’Escola del Bosc, que manté aïllades a 19 persones, entre elles un membre del personal docent. També es registra un alumne confinat a l’Institut Can Planas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *