Informació local

Barberà encadena cinc setmanes sense cap mort per covid

El risc de rebrot a Barberà del Vallès torna a experimentar una destacable davallada en els últims set dies i passa dels 117 punts als 78, fet que el situa en un nivell de risc moderat, segons les últimes dades del Departament de Salut.

També baixa la velocitat de reproducció, que es manté per sota de l’1, concretament al 0,79.

El creixement de nombre de casos positius el nostre municipi sembla alentir-se, ja que en els darrers set dies només se n’han registrat 15 més, quan en setmanes anteriors aquesta xifra passava de la vintena. Així el nombre total de persones contagiades des de l’inici de la pandèmia a la nostra ciutat és de 2.672.

Per la seva banda, el nombre defuncions a causa del coronavirus es manté en 94. Això vol dir que no s’ha produït cap mort a causa de la covid-19 a la nostra població des de mitjans del mes de maig. En referència al nombre de persones de Barberà del Vallès ingressades a un centre hospitalari a causa de la covid, aquesta setmana continua sense registrar-se’n cap.

Respecte al procés de vacunació a Barberà del Vallès, segons dades d’aquest dimarts, ja s’han administrat 15.039 primeres dosis, 1.859 de les quals en la darrera setmana. Respecte a les segones dosis, s’han inoculat 924 en els últims 7 dies, és a dir, un total de 8.385.

Finalment les persones que han rebut la pauta completa, ja sigui perquè han estat vacunades amb les monodosis de Janssen, amb les dues dosis d’una altra vacuna, o perquè han passat la malaltia, ja han passat de les 8.000, concretament 8.335, 1.035 en els últims set dies.

Respecte als centres escolars, aquesta setmana sí que hi ha una escola que presenta dos grups confinats. Es tracta de l’Escola Pablo Picasso, que registra 37 persones aïllades, dues d’elles del personal docent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.