Informació local

“Mi vecina Teresa” primer llibre de ficció del barberenc Jordi Sancho

El barberenc Jordi Sancho ha visitat aquesta setmana el magazín “De ben a prop” per presentar el seu primer llibre de ficció: “Mi vecina Teresa”. Es tracta d’una novel·la ubicada a Barberà on apareixen històries populars, de por i de misteri,  integrades a la ficció.

“”Mi vecina Teresa” és un llibre de suspens que està situat a Barberà, i em feia gràcia ubicar-la a la nostra ciutat perquè gent que no la conegui pugui gaudir de la ciutat i inclòs visitar-la”, ha explicat Sancho.

El protagonista de la història és en Josep, que arriba a Barberà per muntar una nova empresa i fa amistat amb la seva veïna, la Teresa, que cada dia li explica històries de por com la ‘llorona’, la ‘chica de la curva’, la siguanaba…

Tot i que Sancho està acostumat a escriure llibres de text d’enginyeria mecànica, aquest és el primer llibre de ficció que ha escrit el barberenc. “En principi volia fer una història curteta, d’un parell o 3 de pàgines, però al final ha quedat una novel·la de 200 pàgines”, ha comentat el barberenc.

Si voleu comprar el llibre, podeu fer-ho a la llibreria Niu de Lletres. I si voleu escoltar l’entrevista sencera amb l’escriptor Jordi Sancho, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.