Informació local

Els indults, també presents al ple municipal

Aquest dimecres l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal corresponent al mes de juny, el qual novament es va dur a terme de manera telemàtica.

En aquesta sessió es va donar llum verda a l’acord per al desenvolupament del Servei d’Atenció Integral local per les persones LGTBI entre la Direcció General d’Igualtat i l’Ajuntament de Barberà del Vallès i al manifest institucional dins de la campanya “El Cim pels Drets LGTBI” en motiu del 28 de juny, Día Internacional del Orgull.

També va ser aprovat l’Informe de Seguiment i avaluació 2020 i global 2018-2020 del Pla director de Desenvolupament econòmic, Comerç i Ocupació 2018-2020 i la inclusió de la regidora no adscrita Sílvia Fuster en les diverses comissions informatives de l’Ajuntament de Barberà.

La designació de Teresa Maria Garriga com a Jutgessa de Pau i la moció d’ERC per lluitar contra la pobresa menstrual també es van aprovar.

En l’apartat de mocions d’urgència se’n van presentar dues que van ser les causants de que es creés més debat a la sessió. La primera era presentada per Ciutadans, en la que es pretenia mostrar rebuig vers els indults dels presos del procés. La segona, de Podem Barberà manifestava el seu desacord respecte a la sanció imposada per l’Ajuntament de Barberà a la CGT per enganxar cartells a la via pública.

Podeu escoltar el ple municipal del mes de juny de l’Ajuntament de Barberà a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.