Informació local

El risc de rebrot es triplica a Barberà del Vallès

Canvi de tendència en l’evolució de les dades de la covid-19 a Barberà del Vallès que han empitjorat en els darrers set dies. El risc de rebrot s’ha triplicat i ha passat dels 50 als 160 punts, segons les dades d’aquest dimarts del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Això significa que es torna a posicionar en la franja de risc alt, en la qual no es situava des de feia dues setmanes. També empitjora la velocitat de producció, que ha augmentat en la darrera setmana passant del 0,78 a l’1,87.

El creixement del nombre de casos positius per covid-19 al nostre municipi es manté i suma el mateix nombre que la setmana passada, 46 contagis. Així la xifra total de persones que s’han vist afectades per la covid-19 des de l’inici de la pandèmia a la nostra ciutat és de 2.764.

Per la seva banda, el nombre defuncions a causa de la covid-19 es manté en 94 a la nostra ciutat. Això significa que no s’ha produït cap mort a causa de la covid-19 a la nostra població des de mitjans del mes de maig. En referència al nombre de persones de Barberà del Vallès ingressades a un centre hospitalari a causa del coronavirus, en aquests moments se’n registren dues, una més que la setmana passada.

El ritme de vacunació continua sent alt a Barberà del Vallès. En els darrers set dies s’han administrat 1.364 primeres dosis i 1.669, segones. Això vol dir que actualment Barberà compta amb 18.199 persones que han rebut la primera dosi, 11.029, la segona i 11.679 barbarencs i barbarenques ja tenen la pauta completa, ja sigui perquè han estat vacunades amb les monodosis de Janssen, amb les dues dosis d’una altra vacuna, o perquè han passat la malaltia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.