Informació local

‘Normalitzant’ la Festa Major

Barberà ha pogut gaudir durant 3 dies d’activitats per a tots els gustos i tots els públics: espectacles, tallers, concerts… Enguany, la Festa Major ha recuperat espais  per adaptar-se a la situació sanitària.

El sol i la calor han estat els protagonistes d’aquests dies de festa, adaptats encara a una situació de pandèmia. De fet, algunes de les activitats han patit la poca presència de públic degut, precisament, a les altes temperatures.

Però, el més important ha estat poder garantir durant aquests dies ubicacions i espais suficients per complir amb les mesures de seguretat: a més de la distància de seguretat entre famílies o grups bombolla, s’ha preparat cadascuna de les entrades als espais de Festa Major amb gel hidroalcohòlic, control de temperatura, control d’entrades, i diferents camins per entrar i per sortir de l’emplaçament.

I malgrat que les activitats de Festa Major s’han dut a terme sense grans inconvenients, el cap de setmana ha estat marcat per diversos episodis d’aldarulls a dos parcs del nostre municipi: La nit de divendres a dissabte les molèsties van arribar del Parc de Can Serra, escenari d’una gran festa que va causar moltes molèsties al veïnat.

Des de Mossos d’Esquadra, només han confirmat que es van dur a terme accions policials la nit de dissabte a diumenge, en aquesta ocasió al Parc Central del Vallès, on la gran afluència de joves va anar acompanyada de consum de begudes alcohòliques a la via pública, sorolls, baralles i trucades telefòniques del veïnat queixant-se.

Agents de les patrulles policials de diferents serveis van aconseguir buidar, no sense dificultat, el Parc Central on es van produir persecucions i llançament d’ampolles cap als agents. La nit va finalitzar amb una persona detinguda per desordre públic.

Les activitats d’estiu encara no han acabat, perquè des d’aquest divendres 9 fins a l’últim divendres de juliol, hi haurà diferents opcions per poder fer els caps de setmana més refrescants.

Si voleu consultar totes les activitats del Cicle d’Estiu, podeu fer-ho aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.